Pilirina 💛💙

Mexx Ice Touch так і застряг на пікі своєі слави у далекому 2005

Mexx Ice Touch так і застряг на пікі своєі слави у далекому 2005
Mexx Ice Touch так і застряг на пікі своєі слави у далекому 2005

Туалетна вода у прямокутному матовому скляному флаконі з кришечкою під матовий метал. Сама вода синюватого кольору, прозора. Загалом, флакон цікавий, дійсно, схожий на прозорий стакан, окутаний льодом. ❄️

Mexx Ice Touch Man випущений у 2005 році.

Піраміда дійсно цікава, але, чесно говорячи, я і половини заявлених нот не чую:

Верхні ноти: Зелене яблуко, Рожевий грейпфрут, Мандарин та Лист берези;

Середні ноти: Листя кедра, Роза та Жасмин;

Базові ноти: Кедр, Амбра, Боби тонка, Пачулі, Сандал та Мускус.

Аромат відноситься до сімейства фужерних/водяних, але свіжим чи морозним, як його описують, назвати його не можу. Це - колючий аромат. У ньому немає солодощів, не звучить дідівськими одеколонами, не нагрівається, не душить, спокійний і монотонний. Для мене - досить простий і плоский. Стійкість мінімальна. Але я балувана парфумерією. Син також. Mexx тримався на його гарячій шкірі добре, на моій - холодній - злітав години через дві, але він абсолютно не жіночий. Із задоволенням користувався, коли ще ходив до школи. Спробував нішу - подібні аромати ольфокторно переріс.

На що він схожий? На лист із дерева, розтертий у руках. І все.

Прекрасно підійде підлітку, на дорослому чоловіку чомусь його не бачу. Хоча, знаю багатьох прихильників цього бренду і серед дорослих чоловіків.

Говорять, Mexx Ice Touch Man за якістю та нотами перевершує свою ціну. Ну не знаю. Для мене він так і залишився десь там, у далекому 2005. Невидатна стійкість компенсується просто доступним цінником та відомим брендом.