Євгенія 👩

Трохи вітамінних приємностей для волосся 💜

Трохи вітамінних приємностей для волосся 💜
Трохи вітамінних приємностей для волосся 💜

Всім привіт ✌

Олії для волосся - це зовсім не моя історія, тому що замість розкішної гриви, я завжди отримую якість жирні шмарклі.. Однак, є виняток - це капсули для волосся від Ellips.

Я перепробувала практично всі вітамінки цього бренду і на особливе кохання заслужили чорні і фіолетові капсули. Про другі і піде сьогодні мова - Ellips Hair Vitamin Nutri Color With Triple Care👇

Капсули цього бренду можна придбати як у блістері (8 шт), так і в баночці (50 шт). Також, раніше часто купувала їх поштучно у дворовому косметичному магазинчику – відмінний варіант для тестування).
Якщо говорити про вигідність, то, звичайно, економічніше брати велику банку, якої вистачить на кілька місяців, навіть за умови щоденного використання.
Банка виконана з пластику, кришка відкручується, банку закриває міцно, не прокручується.
Усередині - 50 пузатеньких капсул фіолетового кольору з невеликим носиком. Капсули виконані з матеріалу, який схожий на пластик. Вони тримають свою форму і в закритому вигляді не деформуються в руці, навіть якщо сильно натиснути на них.

Такий формат догляду за волоссям дуже зручний у подорожах, кинула кілька капсул у сумочку та й поїхала підкорювати цей світ). Капсули дуже міцні, зовсім не потрібно перейматися тим, що вони проллються або якось пошкодяться в сумочці👍

У капсулах міститься 3 види олії:

  • Argania Spinosa Kernel Oil (Олія аргани або марокканське масло): Олія, що одержується з горіхів аргани. Вона багата жирними кислотами та вітаміном Е. Відома своїми зволожуючими, поживними та захисними властивостями.
  • Helianthus Annuus Seed Oil (Олія насіння соняшника): Олія, що одержується з насіння соняшника. Вона має зволожуючі та поживні властивості.
  • Glycine Soja Oil (Олія сої): Олія, що отримується із соєвих бобів. Вона багата на лінолеву кислоту та інші поживні компоненти, які сприяють зволоженню та пом'якшенню

Також, у складі є форми фітамінів C, А та Е, а також сонцезахисні фільтри.

За надання блиску та збереження кольору волосся відповідають - силікони. Їх не варто боятися, так, вони створюють плівочку на волоссі і мають властивість накопичуватися, але при правильному (глибокому) очищенні волосся - вони не завдадуть ніякої шкоди👌.

Засіб має маслянисту консистенцію середньої густини. Вона в'язка і трохи липкувата на дотик, гладка і рухлива.

Аромат не найприємніший, мені капсули пахнуть якимись трав'яними ліками, що дивно, адже інші капсули Ellips мають приємні віддушки. Запах переслідуватиме вас цілий день, тому що він дуже стійко лежить на волоссі.

Капсулу неможливо відкрити без підручних засобів, тому потрібно запастись ножицями). Акуратно зрізаємо носик, бачимо невеликий отвір у капсулі і натискаємо на її пузату частину, поки не виділиться вся олія).

Я використовую вітаміни після кожного миття волосся (через день). Моїй довжині та густоті волосся 1 капсули не вистачає, тому я використовую 2, а іноді навіть 3 штучки.

Масло наношу на вологе, але не мокре волосся. Проходжуся по всій довжині (на коріння не наношу), особливу увагу приділяю кінчикам (вони у мене більш пошкоджені).
Після, прочісую волосся і приступаю до сушіння феном.
* До речі, ці капсули не люблять сушку природним шляхом, так як волосся починає сильно пушитися і на голові з'являється кульбаба).

Відразу хочу відзначити, що капсули дають видимий ефект, якшо ними регулярно користуватися. Якщо ж 1-2 дні я їх не наношу, то волосся повертається до початкового стану. Відповідно, їх не можна назвати лікувальними).

  • Добре зволожують та живлять.
  • Розгалужують, прибирають пухнастість.
  • Волосся стає більш розсипчастим.
  • Пом'якшують.
  • Надають легкого, природного сяйва.
  • Волосся добре розчісується і в цілому виглядає здоровішим.
  • Не можу сказати, що вони якось впливають на збереження кольору. Фарба змивається як завжди.
  • Капсули не обтяжують волосся, не склеюють і не жирнять його. Жодних негативних реакцій не викликали.
  • Не конфліктують з іншими засобами для догляду за волоссям.

Я обожнюю ці капсули, навіть незважаючи на їхній специфічний аромат). Регулярно купую їх, щоб побалувати волосся і вам раджу👌.

Дякую за увагу 💕