Blondie_rs

Помадка для брів від Anastasia Beverly Hills

Помадка для брів від Anastasia Beverly Hills

Привітики! Сподіваюсь, ваші вихідні спокійні та сонячні!

Сьогодні я спішу розказати вам про свій досвід користування помадкою для брів від відомого бренду Anastasia Beverly Hills. Купляла її давно у Стамбулі (спогади переповнені емоціями), тож все наче б мало бути ідеально, але згодом я пожаліла про покупку зі словами "Чому я щось від Худи чи Денони не взяла?". Проте, я дуже хотіла, мала і розпрощалась. Розповідаю більш детально.

Продукт зроблений максимально добротно: красива чорна коробка, скляна баночка з плотною пластиковою кришечкою. У мене у відтінку Medium Brown, і наче нормальна, але трішки затемна. Помадка дає насичений колір, легко тушується. Але от треба ще підібрати хорошу тоненьку кисть для неї, щоб промальовувати волосинки.

Признаюсь чесно - мені такий формат не зайшов. Дуже багато часу займає цим всім бавитись (чисто моя думка) і якось не надто зручно. Я все ж фанат олівчиків та тушей для брів. Розхід в неї доволі економний. Але так як я в перерахунок на наші гроші взяла її за 890 грн (ну чесне слово, краще б палетку взяла якусь...), то щось зовсім не те, що я собі уявляла. По стійкості також не надто вразила. З брів нікуди не дівається, але на спеку не кращий варіант, оскільки наносила її на шкіру і вона трішки плила (звичайно, ще залежить який у вас тип шкіри та чи сильно потієте).

Вірю, що є більш бюджетні варіанти, проте зараз вона не надто дорого вже коштує. Неходові відтінки тим паче скидують за приємними цінами.

Гарних вам брівок та хороших вихідних!