Olga Vladimirovna

Гель для інтимної гігієни 🌼

Всім Привіт !!! Сьогодні хочу розповісти про засіб для інтимної гігієни і чи підійшов він мені 🤔
Чесно кажучи підібираю собі догляд за інтимною зоною завжди дуже ретельно , так як не все мені підходить 😏 тому , що в мене чутлива шкіра в цій зоні та зазвичай більшість засобів викликають подразнення та інші неприємні відчуття .
Цим гелем користуюсь вже достатньо довго , вже втретє його купую і тому враження вже звісно склалось остаточне про цей засіб .
І так , поїхали 🚴‍♂️
Гель має прозорий колір , запах квітково-трав'яний , календула є в складі , тому її також чути , запах не різкий , дозатор зручний у використанні , милиться гель також добре , після використання відчуття чистоти .
Подразнень за період користування не викликав цей засіб ніяких , шкіру не сушить , тому мені цей засіб підійшов однозначно .
Об'єма 250мл , вистачає надовго ( мені приблизно на 5-6місяців , можливо і більше )
Хоч вже майже закінчується третя моя баночка , але на цей раз я вже купила собі інший засіб на пробу , щоб затестити ще щось нове і потім зрівняти , можливо повернусь знову до цього 😊

Дякую за увагу !!!
Всім Миру та добра 🕊️🇺🇦❤️

03 червня, 2023
Olga Vladimirovna
03 червня, 2023