Комбо для чутливої шкіри голови від Pharmaceris
Pharmaceris H H-Sensitonin Professional Soothing Shampoo for Sensitive scalp + Pharmaceris H-Stimupeel Trichology Cleansing Peel
Ось і настав момент, коли треба змінювати догляд з поживного на більш легкий та зволожувальний. Влітку я мию голову щодня, адже відчуття свіжості втрачається вже за декілька годин перебування на сонечку. Думаю, у вас так само. Знаю по собі, що зміна шампуню це завжди мікро-стрес, адже ніколи не знаєш, що для тебе підготувала доля на цей раз. А на цей раз мені пощастило і я потрапила в десятку з першої спроби. Скажу чесно, це (поки що) найкращий шампунь для щоденного миття з тих, які я тестувала, а скрабу приділю окрему увагу :)
Pharmaceris H H-Sensitonin Professional Soothing Shampoo for Sensitive scalp
Шампунь має повністю прозору консистенцію, чимось нагадує мій колись улюблений Pantene Pro-V Aqua Light Shampoo :)
Спочатку мені здавалося, що формула буде занадто м'якою для мого жирного типу шкіри і я ризикую залишитися з погано промитим волоссям. Звичка вимивати голову до скрипу досі дає про себе знати. Але в результаті я залишилася не тільки з чистими та м'якими локонами, а ще й з притомним об'ємом.
Що по активу?
- катіонні полімери сприяють легкому розчісуванню та попереджають розшаровування структури волосся;
- екстракт льону та вітамін E утворють захисний шар, якрий захищає волосся від впливу зовнішніх факторів;
- емоленти нормалізують жировий баланс та забезпечують зволожувальну дію;
- олія каноли наділяє шампунь заспокійливими властивостями, позбавляє від відчуття сухості та зуду;
- екстракт м'яти надає освіжаючий ефект.
Pharmaceris H-Stimupeel Trichology Cleansing Peel
Моя нова любімка серед скрабів для шкіри голови. Оскільки маю постійне випадіння волосся та жирну себорею, мені необхідно регулярно влаштовувати контрольоване відлущення омертвілих клітин. До цього я використовувала кислотний пілінг, а на цей раз вирішила діяти рішуче та напряму.
Скраб поєднує ферментативні і механічні компоненти, що відлущують (папаїн, макуха абрикосових кісточок), глибоко очищає шкіру голови (лупа, себум, лак для волосся), а також знижує схильність до підвищеної сальності волосся.
Що по активу?
- піроктон оламіну зменшує активність несприятливої мікрофлори в рогових лусочках, ефективно бореться із симптомами лупи;
- кофеїн подовжує життєвий цикл волосся, покращує мікроциркуляцію шкіри голови, а також оксигенує клітини, зміцнюючи коріння волосся;
- сечовина забезпечує належний рівень зволоженості шкіри голови, запобігаючи пересушуванню.
Використовувати скраб дуже зручно. Пакування має дозатор, яким ви можете розподілити засіб по проборам. Це набагато економніше за скраби в баночках, адже поскрабувати шкіру голови так, щоб всі часточки не залишилися «по дорозі» — ще та задачка.
Порада особисто від мене: краще це робити опустивши вологе, віджате рушником волосся, донизу. Таким чином ви ретельніше пропрацюєте всю поверхню голови.
Змивається просто чудово, у пасмах нічого не залишається. Завдяки кремовій формулі, шкіра голови залишається зволоженою та неначе повністю оновленою. Дуже приємні відчуття.
Моя оцінка: 10/10
Всі, хто шукав собі новий догляд на період літа — мій потужний рекомендасьйон! Тепер хочу ще спробувати кондиціонер з цієї серії, щоб відчути повний ефект від проведених процедур. Вірю, що вони допоможуть мені відростити довжину та лагідно простимулювати ріст нового волосся. Stay tuned, як то кажуть :)
Коментарі (0)