BELENKAYA

Комбо для чутливої шкіри голови від Pharmaceris

Комбо для чутливої шкіри голови від Pharmaceris

Ось і настав момент, коли треба змінювати догляд з поживного на більш легкий та зволожувальний. Влітку я мию голову щодня, адже відчуття свіжості втрачається вже за декілька годин перебування на сонечку. Думаю, у вас так само. Знаю по собі, що зміна шампуню це завжди мікро-стрес, адже ніколи не знаєш, що для тебе підготувала доля на цей раз. А на цей раз мені пощастило і я потрапила в десятку з першої спроби. Скажу чесно, це (поки що) найкращий шампунь для щоденного миття з тих, які я тестувала, а скрабу приділю окрему увагу :)

Шампунь має повністю прозору консистенцію, чимось нагадує мій колись улюблений Pantene Pro-V Aqua Light Shampoo :)

Спочатку мені здавалося, що формула буде занадто м'якою для мого жирного типу шкіри і я ризикую залишитися з погано промитим волоссям. Звичка вимивати голову до скрипу досі дає про себе знати. Але в результаті я залишилася не тільки з чистими та м'якими локонами, а ще й з притомним об'ємом.

Що по активу?

  • катіонні полімери сприяють легкому розчісуванню та попереджають розшаровування структури волосся;
  • екстракт льону та вітамін E утворють захисний шар, якрий захищає волосся від впливу зовнішніх факторів;
  • емоленти нормалізують жировий баланс та забезпечують зволожувальну дію;
  • олія каноли наділяє шампунь заспокійливими властивостями, позбавляє від відчуття сухості та зуду;
  • екстракт м'яти надає освіжаючий ефект.

Моя нова любімка серед скрабів для шкіри голови. Оскільки маю постійне випадіння волосся та жирну себорею, мені необхідно регулярно влаштовувати контрольоване відлущення омертвілих клітин. До цього я використовувала кислотний пілінг, а на цей раз вирішила діяти рішуче та напряму.

Скраб поєднує ферментативні і механічні компоненти, що відлущують (папаїн, макуха абрикосових кісточок), глибоко очищає шкіру голови (лупа, себум, лак для волосся), а також знижує схильність до підвищеної сальності волосся.

Що по активу?

  • піроктон оламіну зменшує активність несприятливої мікрофлори в рогових лусочках, ефективно бореться із симптомами лупи;
  • кофеїн подовжує життєвий цикл волосся, покращує мікроциркуляцію шкіри голови, а також оксигенує клітини, зміцнюючи коріння волосся;
  • сечовина забезпечує належний рівень зволоженості шкіри голови, запобігаючи пересушуванню.

Використовувати скраб дуже зручно. Пакування має дозатор, яким ви можете розподілити засіб по проборам. Це набагато економніше за скраби в баночках, адже поскрабувати шкіру голови так, щоб всі часточки не залишилися «по дорозі» — ще та задачка.

Порада особисто від мене: краще це робити опустивши вологе, віджате рушником волосся, донизу. Таким чином ви ретельніше пропрацюєте всю поверхню голови.

Змивається просто чудово, у пасмах нічого не залишається. Завдяки кремовій формулі, шкіра голови залишається зволоженою та неначе повністю оновленою. Дуже приємні відчуття.

Всі, хто шукав собі новий догляд на період літа — мій потужний рекомендасьйон! Тепер хочу ще спробувати кондиціонер з цієї серії, щоб відчути повний ефект від проведених процедур. Вірю, що вони допоможуть мені відростити довжину та лагідно простимулювати ріст нового волосся. Stay tuned, як то кажуть :)