YuliHrytskoff

Moschino Cheap and Chic I Love Love...

Moschino Cheap and Chic I Love Love...

До любові неможливо доторкнутися, виміряти, або побачити... Її можна тільки відчути! А ще вдихнути... Адже саме любов'ю пропитана кожна крапля аромату Moschino Cheap and Chic I Love Love...

Moschino I Love Love - це моє особисте кохання... Це аромат-хамелеон, що відкривається то невигадливими соковитими цитрусами, то дуже елегантними та дорогими нотами. Це саме той аромат, який завжди трепетно ​​зберігається в моєму домі і яким я користуюся вже багато років. Коли я його вперше купила, він настільки сподобався мені, що я користувалася ним практично два роки без перерви, але згодом аромат мені трішки приївся і я почала користуватися й іншими духами. Але саме I Love Love - це той парфум, до якого я все одно повертаюся знову і знову! А у своєму відгуку я поділюся враженнями про нього і з вами.

Moschino Cheap and Chic I Love Love...

Бренд: Moschino.
Колекція: Cheap and Chic.
Назва аромату: I Love Love.
Концентрація: туалетна вода.
Стать: для жінок.
Прем'єра аромату відбулася ще 2004 року. З того часу витекло вже багато води, але аромат і, як і раніше, залишається дуже популярним.
Парфумер: Olivier Cresp.
Група аромату: дерев'яні, мускусні, квіткові
Класифікація: мідл-маркет.
Країна: Італія.
Зроблено в Італії.

Спочатку флакон туалетної води був упакований у якісну картонну коробочку, виконану в загальному стилі із самим флаконом, коробочка, у свою чергу, була обгорнута в слюду. Правда, у мене цей флакон води вже давно, і коробочка, звичайно ж, кудись загубилася.

Сам флакон туалетної води дуже оригінальний! Виконаний із напівпрозорого матового скла яскраво-блакитного кольору, ближче до верху містить гладку пластикову вставку білого кольору з блакитними сердечками та назвою туалетної води. Біля основи ця вставка переходить у миле сердечко.

Флакон оснащений розпилювачем, який працює абсолютно безпроблемно, парфум подає дрібнодисперсною хмаринкою.

Розпилювач досить щільно закривається оригінальною кришечкою оранжевого кольору з невеликим "хвостиком".

На дні флакона приклеєна інформаційна етикетка, на якій можна прочитати назву туалетної води, її об'єм, концентрацію, країну-виробника, а також батч-код, за допомогою якого можна перевірити справжність вашого флакончика.

Згідно з описом виробника, букет аромату дуже насичений і складається з таких нот:
Початкова нота: Апельсин, Грейпфрут, Червона смородина, Лимон
Нота серця: Комиш, Кориця, Конвалія, Чайна троянда
Кінцева нота: Деревина танака, Кедр, Мускус

А тепер розповім, як я відчуваю розкриття аромату. Тільки зробивши перший "пшик", одразу ж відчувається соковитість стиглих цитрусів! Грейпфрутова гіркуватість і лимонна шкірка... Потім починає проявлятися апельсин... настільки соковитий і натуральний, що здається, ніби хтось очищає цей фрукт біля мене. Але за всією своєю "цитрусовістю" аромат не здається надто кислим, тому що у верхніх нотах він пом'якшується ягідною соковинкою червоної смородини, яка надає звучанню певної родзинки та насиченості.

На всіх етапах розкриття аромат не звучить цитрусово-одноманітно, адже трохи пізніше, "сідаючи" на шкірі, починають розкриватися квіткові ноти - трохи конвалії і вишуканість троянди... Можливо, комиш... Але кориці тут я не чую зовсім...

А у шлейфі мускус! Але не ніжний квітковий, а дикий анімалістичний! Який разом з кедром надає аромату просто нереальну глибину і привабливість! Саме ці ноти роблять парфум таким цікавим та екстравагантним.

В цілому, Moschino I Love Love - дуже легкий, але водночас досить насичений цитрусово-мускусний аромат! Грайливий, яскравий та сонячний! Але ті мускусні нотки, які так яскраво відчуваються в шлейфі, надають аромату особливу глибину і, навіть не побоюся цього слова, сексуальність! (проте на дуже теплій шкірі ці мускусні нотки можуть звучати дещо неординарно!)

Moschino I Love Love деякою мірою має схожість з D&G Light Blue, але Light Blue, як на мене, більш чистий та свіжий; а в I Love Love більш переважають мускусні нотки. Та й взагалі, Moschino I Love Love – це яскравий приклад того, що демократичні речі можуть бути не менш шикарними та чудовими, ніж преміальні!

Шлейф у даному ароматі, як я вже неодноразово зауважувала, дуже яскраво виражений, відчувається на відстані метра-двох від свого власника.

Стійкість у туалетної води прекрасна! 7-8 годин аромат чутно виразно, потім – тільки на шкірі. На волоссі аромат відчувається і наступного дня, а на одязі – аж до прання.

Сезонність аромату – весна-літо. Можливо, початок осені...

Час доби – ранок, день.

Вікові рамки аромату. Це аромат для юних дівчат та молодих жінок. Хоча, строгих вікових обмежень туалетна вода не має, якщо аромат подобається, то яка різниця, скільки жінці років? Головне, щоб вона себе з ним відчувала особливо! Мені, наприклад, вже давно 30+, а я ніжно люблю цей парфум і він чудово розкривається на мені! 😉

Підбиваючи підсумки, хочу сказати, що Moschino Cheap and Chic I Love Love – це дуже гарний цитрусово-мускусний аромат! Легкий, свіжий та сонячний, як літній день! Але абсолютно не позбавлений грайливості, екстравагантності та сексуальності!

Дуже рекомендую його шанувальникам ненав'язливих, цитрусових ароматів!