Alina Addams 💃🏻

👧 Аромати мого дитинства...

👧 Аромати мого дитинства...

💝У 2000-х я була добре знайома з усією продукцією, тому чудово пам'ятаю певні аромати.

💃І саме ці парфуми я захотіла повторити зараз, як легкий подих ностальгії.

В дитинстві вони мені здавалися досить серйозними, більше для холодного періоду, бо я відчувала сильну ноту кедра...
Смаки змінюються й аромати теж...

Тепер для мене цей парфум став квінтесенцією оазису серед пустелі, я прямо відчуваю соковиті пелюстки та стебла квітів, а далі кактус на гарячому піску, а після нього м'які водяні ноти та деревина.

Мені подобається цей варіант для літа, бо стійкість не дуже висока, тому не душить ні власника, ні оточення, але в той самий час досить не простий і не однозначний.

В той період коли майже всі аромати цієї фірми встигли в мене побувати, цей парфум в такому лаконічному флаконі здавався мені занадто тихим (мій підлітковий максималізм хотів феєрверку від парфумів).

Але, як не дивно, смаки змінювалися і він один з небагатьох ароматів шкільної колекції, які я повторюю і зараз.

Парфумована вода просто чарівна, спочатку пахне свіже скошеною травою на якій ще блищить роса і прямо відчуваєш тиху прохолоду світанку, лотосом в смарагдовому тихому озері, далі до квіткового ансамблю приєднуються пікантний гострий перець і пряна лакриця. І на останок мій улюблений ледь солодкий ірис, який трохи розтопив холодне серце аромату...

Так, аромат холодний та аристократичний, для мене ідеально звучить під літньою спекою.

Це не той Avon Far Away (прем'єра 1994 р.), який мені шалено не подобався,  він наче хімічна зброя, душив мене своїм солодким туманом.
А Rebel (прем'єра 2018 р.) навпаки здивував солодкою феєрією. Аромат 100% солодкий та ягідний, на самому початку приторно вершковий, але це тільки верхні ноти, тому просто дайте йому шанс трохи розкритися...

А далі аромат дуже спокусливий, чорна смородина, квіти апельсина й жасмин трохи стримують солодку лавину ірису й шоколаду...
Парфумована вода звучить дуже смачно, наче літній ягідний десерт щедро вкритий шоколадом, в ресторанчику десь біля моря.

🌶Рецензія: стійкість та шлейф цих парфумів помірні, тому період спеки вони не душать не залежно від інтенсивності нот (звичайно якщо не вилити на себе пів пляшечки), але як для мас маркету є досить не поганим варіантом за вигідною ціною.