Ксенія 💫

Лосьйон для тіла( мінеральний) від AHAVA зі своїми "Але ☝️". Варто віддавати всі гроші світу?

Лосьйон для тіла( мінеральний) від AHAVA зі своїми "Але ☝️". Варто віддавати всі гроші світу?

Вітаю!

Сьогодні ділюся враженням про лосьйон для тіла від ізраїльського виробника. Я мала раніше декілька продуктів від них і крем для рук та ніг, і шампунь. Але сказати, що була дуже вражена якістю, не можу. Але моя подруга дуже радила саме цей продукт спробувати на теплу пору року, а саме для тіла. Отже, про Mineral Water Body Lotion Sea-Kissed.

Поживний засіб містить комплекс Osmoter™, що доставляє в клітини шкіри велику кількість вологи та корисні властивості мінералів кальцію, магнію, калію та натрію. Шкіра пом'якшується, набуває свіжості та комфорту. Екстракт алое вера зволожує її, роблячи епідерміс бархатистим на дотик.

Призначення : пом'якшення, зволоження.

Чесно кажучи, я не розумію чому цей засіб сам виробник позіціонує як аптечний, який може запобігти свербінню та усунути цю причину. Наявність мінералів та глини з Мертвого моря у складі повинні це робити, але, глядячи на склад, тут зовсім не фармацевтика і близько... а за таку ціну хотілося б і перше, і друге 😏

Aqua (Mineral Spring Water), Ethylhexyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-30, Cetyl Alcohol, Glycerin, Propanediol (Corn derived Glycol), Phenoxyethanol, Sodium Cetearyl Sulfate, Maris Aqua (Dead Sea Water), Dimethicone, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Parfum (Fragrance), Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene, Alpha Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol.

звичайний склад з консервантами, пом'якшувачами та ПАВами.

Лосьйон має легку ніжну однорідну консистенцію білого кольору, що швидко вбирається, з освіжаючим ефектом, як на мене. Коли ти розподіляєш засіб, після, наше холодок на поверхні шкіри, це так круто по відчуттям саме коли жарко на вулиці 😁.

Шкірою поглинається швидко, хвилинка десь. Це той варіант якраз, коли ти наносиш перед виходом і можна відразу одягатися і не чекати. Але при цьому гарне зволоження.

Якогось жирного шару на своєму тілі я не відчуваю, причому шкіра влітку в мене більш схильна до сухості.

Відносно аромату - то це асоціація з морем, відпочинком, не випадково і назва відповідна. Виробник певно що намагався відтворити у потенціального постачальника цю асоціацію в момент використання. І буду відвертою, в моєму випадку це спрацювало.

Особливо це відчутно, коли використовуєш засіб після душу. Коли чисте тіло + ніжний свіжий аромат на тілі, разом це комбо працює відмінно. Але на тілі аромат зовсім не тримається, вивітрюється практично відразу.

Не можу не відмітити і пакування - естетично гарне поєднання бірюзового та коричневого з досить зручним помповим дозатором. Яскраве і одночасно не химерне.

Кількість крему при одному натисканні, досить невелика. Це приблизно чайна ложка, в цьому випадку важко "переборщити".

На літо я обираю легкі текстури і саме зволожуючі, тому щільних не шукала. Мій запит - швидко поглинався, без липкості та плівки на шкірі. Використовую зранку і далі по своїм справам. Лосьйон гарно зволожує, усуває відчуття сухості, адже міська вода дуже висушує мою шкіру.

Після шкіра шовковиста та оксамитова та добре зволожена.

Але ☝️ - пролонгованого ефекту не має. Тобто, коли закінчився він у мене, все зникло без сліду.

Відносно того, чи врятує шкіру зі свербінням - теж не можу сказати . У донечки дерматит і цей лосьйон ну дуже слабенький на такій шкірі (заради експерту спробувала). Тому сумніваюся і дуже.

Так, для повсякденного використання він гарний, але ж принципі подібних багато і, давайте будемо відвертими, - є дешевше.

По гарній знижці - можу рекомендувати) і лише на літній період.

Сподіваюсь була корисною.

З повагою, Ксенія ✨