Ya Yana

3 кроки до ідеальної кутикули + фото до/після

3 кроки до ідеальної кутикули + фото до/після

Передісторія, куди ж без неї

Питання манікюру для мене трохи болюче. Колись я дуже любила дивитися відео, де створюють різні дизайни на нігтиках, демонструють всілякі техніки… Тоді багато моїх знайомих пробували себе в індустрії краси, в різних її сферах, і це надихнуло мене піти на курси. Я пройшла базовий курс, відпрацьовувала на моделях, рідних, друзях, накупила безліч лаків, інструментів, фрез.

Я мала ідею перетворити манікюр на спосіб додаткового заробітку, але не хотіла робити справою життя. Проте, в якийсь момент, зрозуміла, що не можу робити це систематично, а лише за натхненням, коли прямо хочеться щось вигадати, помалювати, а не коли комусь треба терміново, однотон і "в годинку вкладемось?". Ситуація виглядала для мене як поразка, типу я просто не переступила через себе і не доклала достатньо зусиль. Я стала дуже холодною до усього, що стосувалося нігтиків, робила собі лише чистки та підтримувала форму. Сьогодні я розумію, що це було просто не моє, адже коли я дійсно горю справою, то вона не викликає у мене таку апатію, яку я відчувала тоді.

Вся ця історія спрацювала таким чином, що тепер на моїх нігтиках рідко побачиш покриття, а сам процес приведення ручок до ладу я намагаюся зробити швидким та якісним. Тому, ділюся з вами методом, який зараз здається мені найвдалішим.

Одного дня я знайшла цього малюка на просторах Мейкапу і не пошкодувала.

🤍Починає діяти за лічені секунди і дозволяє відмовитися від довгих процедур розмочування рук у ванночці.

🤍Працює на основі лугів (лужна формула) і розм’якшує усе на світі. З його допомогою дуже легко вичистити птерігій — всю ту каку, що наростає в зоні кутикули і ховається під вільним краєм. Окрім того, луги не такі агресивні, як кислоти і підійдуть більшості типів шкіри.

🤍 Найбільший плюс особисто для мене — це не так енергозатратно, як використання фрейзера. І пил потім не доводиться прибирати за собою.

🤍Сама кутикула також пом’якшується і її легко видалити за допомогою нашкірниць (яке жахливе слово).

Після нанесення ремувера можна одразу починати зачистку. Роблю я це апельсиновою паличкою, бо вони мені, чомусь, зручніші за пушери.

Думаю вже зрозуміло, що я не у захваті від цього слова. Річ у тім, що на курсах нам забороняли називати це будь-чим іншим окрім нашкірниць, але я трохи чутлива до слів, які неприємно звучать, то ж не кидайте капцями 😅.

Ці кусачки зі мною приблизно два роки. Я використовую їх регулярно і не торкаюсь інших на заміну, бо під ці вже максимально налаштовані мої руки. Тут я точно не дам маху.

🤍 Наточені вони просто ідеально. За 2 роки постійного користування без повторного наточення, вони взагалі не втратили свої властивості.

🤍 Розмір самих пластин досить мініатюрний, що дозволяє зробити все філігранно, навіть на мізинчику.

А що ще потрібно для щастя? Переходимо до наступного кроку.

Якщо чесно, саме ця олійка — не найкраще моє придбання. Я завжди беру рандомно, керуючись лише одним принципом — паковання у вигляді ручки з пензликом. В усіх інакших варіаціях, в олійці буду я вся, мій столик, трошки підлога, а може й домашні улюбленці. Тому, краще ручка.

Детальніше про олійку GO ACTIVE:

🤍 Зручне паковання, як я і хотіла. Звичайний пензлик, який виконує свою роботу.

🤍 Різноманіття ароматів. Особливо заінтригував Macaroon і Bubble Gum. Перший мав запах винограду, а другий дійсно жуйки, проте це було відчутно, лише підвівши пензлик аж до носа.

💔 Наліпочка відлетіла буквально одразу, як я витягла продукт з коробочки.

💔 Такі олійки допомагають підтримувати зону кутикули гарненькою. І якщо з іншими олійками мені вистачало 1, максимум 2 нанесеня на день, то цією, щоб бачити ефект, доводиться мазюкатися ледь не після кожного миття рук.

Олійка Colour Intense сподобалась більше.

Сподіваюсь, що була корисною. Бажаю усім наснаги робити те, що хочеться, та можливості не робити те, чого не хочеться. 😅