Оліч

CURLY SHYLL Babassu Oil

CURLY SHYLL Babassu Oil

Ця олійка від корейського CURLY SHYLL є, мабуть, бестселлером бренду.

Вона призначена для догляду і лікування за сильно пошкодженими пасмами. Виробник обіцяє, що вже після першого використання, волосся стає м'яким і зволоженим. Бабасу має сильний гідробар'єрний ефект і зберігає локони зволоженими на довгий час. У складі лише натуральні компоненти, що робить засіб гіпоалергенним. Легкий ненав'язливий аромат залишається на волосся протягом усього дня.

Ось і я замовила собі пляшечку на пробу. Сама пряшечка теж дуже презентабельна, хоч і с пластику, а не зі скла. Ціна не бюджетна, близко 1600 гривень за пляшечку 100 мл. Але і розхід у продукта дуже економний, мені мабуть на рік точно вистачить.

Що мене відразу підкорило - це аромат. Дуже приемний, нагадує солоденький люксовий парфум.

Щодо дії - у мене дуже пухнасте волосся з сухими кінчиками, і я завжди очікую, що якийсь продукт мені дасть ефект кератинового вирівнювання) Але такого не буває. Я наношу олійку вже на сухе волосся після сушіння феном, хоча пишуть, що можна і до. Вона пом'якшує кінчики і робить їх трошки доглянутішими. В цілому ефект непоганий, але нічого дивовижного, хоча можливо волоссю, яке в не такому поганому стані буде краще. Я роблю три натиски на помпу, можливо треба спробувати трошки більше, або використовувати кожен день? Жирними пасми воно не робить.

Склад, як на мене неоднозначий. З одного боку величезний список олій (олію бабасу на 4 місці в складі не знайшло, як і силікон з третього місця), але в топі силікони. Спостерігаю за цими "силіконовими війнами", не знаю кому вірити))) Просто користуюсь далі. Ще трохи про склад:

Активні компоненти:

- Бабасу. Дарує блиск. Заповнює дрібні пошкодження в текстурі.

- Масло авокадо. Зволожує і захищає від шкідливого впливу зовнішніх факторів.

- Екстракт шавлії. Розгладжує, надає сяйва, бореться з пошкодженнями.

- Олія з арганових ядер. Містить зволожуючий вітамін Е/ Омега 6 покращує еластичність пасм.

- Олія насіння камелії японської. Забезпечує живлення волосся, робить його глянцевим.

В цілому нарікань немає, спробуйте, якщо є можливість. Але чудес вона не зробила (а я завжди так сподівалась)). Хоча всі відгуки на неї круті

CURLY SHYLL Babassu Oil
CURLY SHYLL Babassu Oil