Борошна вибору 😂 #wishlistmakeupclub
Зайшла і побачила стрічку з хештегом.😍 О, думаю, щось нове від МейкапКлубу, треба долучатися!
Отже.
Доглядові засоби довго у моєму списку не затримуються і купуються щомісяця, а от декоративна косметика і аксесуари можуть там перебувати по півроку. Зрештою, я їх або купляю, або видаляю зі списку. Свій вішліст я тримаю під контролем😎.
З наступним замовленням планую купити щось зі свого ТОП-5, але поки не визначилась чого хочеться більше.
1❤️. Туш для вій Hedonic Mascara Perfect
Тому що:
- український виробник;
- колір, який я давно хотіла спробувати;
- має змиватися водою;
- дуже гарний дизайн і я вже хочу її пофотографувати 😇
Я однозначко придбаю цю туш і напишу про неї відгук, але поки що не знаю коли саме.
2❤️. Бронзер Physicians Formula Butter Bronzer Murumuru
Навіть не треба пояснювати чому, бо у раю тільки про нього і про море розмови.😅
Мені цей бронзер рекомендували візажисти і у клубі всі його хвалять. Проблема у тому, що найсвітліший відтінок я не бачу у наявності вже кілька місяців (і не лише тут).
Писати відгук на нього я не планую, а от Looks точно б показала.
3❤️. Килимок дл я очищення пензлів Miss Claire
Це саме той вид товара, щодо якого я досі не певна чи він мені дійсно потрібен, хоча:
- по-перше, у мене ніколи не було нічого подібного і хочеться спробувати,
- по-друге, вже не пам'ятаю чому саме цей, мабуть, через розмір.🙃 Я ще дивилася на килимок WOBs, але він коштує вдвічі дорожче.
Рішення не ухвалене, чекаю на знак згори.)
4❤️. Помада La Biosthetique Brilliant Lipstick
Нещодавно з'явилася у списку і буде там десь до наступного літа, бо зараз помад маю вдосталь, але цю дуже хочу спробувати, бо:
- за описом вона кремова і з шиммером,
- має ступінь захисту від уф-променів;
Ще й ціна невисока, а кажуть, що це - люкс сегмент. Відгук писати планую. 😌
5❤️. Спонж для макіяжу Hulu Deep Mint Sponge
Просто тому що він дешевше, ніж бьюті блендер.
Цікаво порівняти його з моїм, може, вдасться економити у подальшому. 😉
От і все. Пішла читати ваші списки😍. Можете допомогти мені з вибором і написати чим себе порадувати з цього списку наступного місяця.)
Коментарі (0)