krislemly

#wishlistmakeupclub

#wishlistmakeupclub
#wishlistmakeupclub

Привіт-привіт)

Поговоримо про косметичні мрії?

Я все оформила в одну картинку і як бачите тут більше ніж топ-5, все через мої апетити😅

Але підемо по порядку:

1. Перше це рум'яна від Dior. Я вже просто не можу дивитися ті всі туторіали по макіяжу де їх використовують. Ну вони ж просто ідеальні та ще й рожеві)

2. Палетка хайлайтерїв від Dior, в мене є один хайлайтер від цього бренду і це просто кохання, тому хочу собі ще й інші відтінки.

3. ВВ крем від Missha, куплю його відразу як закінчу свій, в мене є пунктик не купувати нове допоки не закінчу старе (не з всією декоративкою таке, але з тональними точно).

4. Легендарний скульптор від Benefit Hola, тут в мене просто незакритий гельштат з 2014-2016 років, коли я підлітком дивилась на ютубі бюті-блогерів і у них всіх він був.

5. Benetint від Benefit з ним та сама ситуація що й з скульптором. Плюс я дуже люблю подібні універсальні продукти, і на губи, і на щоки, і на очі.

6. Шоколадний бронзер від Too Faced, тут я навіть пояснити не можу, чого, але він мені треба. Тільки гляньте на це пакування. А ще він пахне шоколадкою, а це погодьтесь аргумент😅

7. Щітка для волосся від Tangel Teezer, улюбленець багатьох дівчат, тому і мені треба, вгадайте в якому кольорі хочу? 😅

8. Ведмедик Бабл Гам від Moschino, я не великий фанат парфумів, більше люблю місти для тіла, але перед цим видмедиком встоїть не можу.

9. Набір від Victoria's Secret The Balance Starter. Цей бренд це моє велике кохання. А цей аромат дуже класний, тестувала його. Пахне дуже ніжно - кокосовим молочком та персиком, ніякої рози там не відчуваю. Плюс він ще йде в класній косметичці.

10 та 11. Просто хочу ці два блиска собі на літо. Чула дуже багато схвальних відгуків.

P.S. Як добавити в кошик продукт якого немає в наявності? Хелп)