saybeautyk

#wishlistmakeupclub

#wishlistmakeupclub

Звичайно, я підтримую челендж і ділюся своїми хотілками 🥰

Перше - нашуміла крем-есенція з комбучею від Dr. Ceuracle. Подобається склад і універсальність застосування, адже вона може замінити одразу декілька продуктів. В сезон опалення така штучка - маст-хев.

Manyo factory bifida biome complex ampoule - хочу її найбільше! Склад - вогонь, там і лізати, які піклуються про мікробіом (у мене зневоднена шкіра, схильна до висипань), і пептиди - це потужне комбо для такої шкіри, як моя.

D'Alba White Truffle Mist Serum - спрей-сироватка, яка насичена цінними олійками і направлена на зволоження шкіри. Хочу, бо засобом у такому форматі дуже зручно зволожувати шкіру протягом дня.

Cos De BAHA Acne Treatment Serum - це пожежа за складом🔥 Азелаїнова кислота (я вже писала про її користь для проблемної шкіри), ніацинамід, саліцилова кислота, олія чайного дерева - це дуже крутий актив для шкіри з акне в ремісії, обовʼязково візьму собі її.

І останнє - Physicians Formula The Healthy Foundation. Я скільки відгуків чула на цю основу... кажуть, що вона неймовірна комфортна для всіх типів шкіри, дає дуже натуральне покриття, класно перекриває і має комфортну текстуру. А ще у неї начебто аромат лікеру - дуже цікаво.

Такі мої найбільші хотілки зараз, але насправді мій wish-лист на мейкапі складається з 30 сторінок. 30, Карл!😂 Я косметично-парфумерний маньяк🙃