wowmom

Як же довго я тебе шукала: мій ідеальний пильно-рожевий віддінок рум'ян

Як же довго я тебе шукала: мій ідеальний пильно-рожевий віддінок рум'ян

Привіт, красуні!

Я вже неодноразово зізнавалась в коханні бренду TheBalm, адже їх продукти для обличчя - то завжди топ, пряме попадання в серденько та кохання з першого погляду.

Це той випадок, коли за адекватні гроші ви отримуєте шикарні віддінки, розкішні формули, та безпечний склад і пакування.

А якщо ви також полюбляєте стиль пін-ап, тоді їх засоби саме для вас.

Я давно хотіла знайти рум'яна нейтрального пильного віддінку, які б не мали фіолетового підтону, або не виглядали рудими, які б були непомітними, але класно освіжали, які б можна було б вписати у будь-який образ, та які б згладжували текстуру шкіри. Я багато тестила різних рум'ян, але то всьо не то.

Вже майже відчаявшись у пошуках, я побачила їх - theBalm Big Date.

Як же довго я тебе шукала: мій ідеальний пильно-рожевий віддінок рум'ян

Упакування, не сказати, щоб лакшері, але воно досить прикольне. Картонна коробка, яка застібається просто цим лястиком, не має ні дзеркала, ні магніту. Та конструкція не виглядає якоюсь хилою. Рефіл можна легко перекласти у власну палетку, якщо у вас така є, а картонку здати на переробку.

У складі не має тальку, що мені дуже подобається. Я не можу сказати, що парюсь з цього приводу, але останні декілька років намагаюсь обирати пудри, бронзери, хайлайтери та рум'яна без нього.

Навіть на підсвідомому рівні, до рум'ян, у який є тальк, рука зовсім не тягнеться. Не знаю, як це пояснити.

Віддінок... ох який же він шикарний, і як же його важко було впіймати, щоб передати точний колір. Іноді він більш теплий, іноді він прямо холодний, він, якимось магічним чином підлаштовується під будь-яку ситуацію.

Рум'яна досить пігментовані, тому їх треба обережно набирати на пензель. Вони абсолютно матові, та мають класну шовковисту текстуру. Майже не пилять, та не мають ніякої віддушки.

Я дуже люблю сяючі продукти, але коли в мене шкіра не в самому кращому стані, матові рум'яна - ідеальне рішення. Вони наче згладжують пори, та не підкреслюють недоліки.

Якщо іх наносити в тандемі з холодним скульптором, вони на шкірі виглядають, як пильна троянда, якщо комбінувати з бронзером - виходить більш теплий віддінок.

В будь-якому випадку, Big Date завжди доречні.

Стійкість, як у всіх засобів theBalm, шикарна. Якщо не терти обличчя руками, то з самого ранку, до самого вечора, вони сидять на обличчі, не втрачаючи інтенсивності.

Що ще додати, я навіть і не знаю. Точніше, я знаю, що якщо вони закінчаться, а це буде не скоро, адже вага 6.5 грамім, і використовуються вони економічно, то я обов'язково їх повторю.

І вам рекомендую спробувати!

Дякую всім за увагу 😘