Мій #wishlistmakeupclub - щось перевірене, а щось нове
Насправді, виокремити топ 5 продуктів, які є найбажаними дуже складно. В моєму списку бажань товарів збережено не одна сотня. І це тільки на makeup! Тому покажу те, що додавала останнім часом.
1. Clinique Happy For Men - Улюблений аромат мого чоловіка. Іскристий, насиченний, яскравий. Перші ноти: цитрусові, які переходять в теплу зелену композицію. База аромату складена з акордів кипариса, мускусу, гваякового дерева і білого кедра. Тож, Happy man - то і Happy woman/
2. Babe Laboratorios (крем/50ml + ампули/2х2ml) - з цього набору для обличчя хочу почати своє знайомство з Babe.
Склад набору: Легкий крем «24 години зволоження і захист» з SPF 20 – + Ампули-концетрат для депігментації з антиоксидантним ефектом.
Багато позитивних відгуків у бренда, сподіваюсь, мій теж буде серед них.
3. Міст для тіла парфумований з феромонами "Rose Wine" MARÊVE - настільки часто бачу його у дописах, що не можу не спробувати. Який же він роскішний, сяючий. Вражена усією лінійкою засобів: від властвостей до оформлення. Доречі, ціна доступна.
4. Vichy Mineral 89 Fortifying And Plumping Daily Booster - дуже крутий гель-бустер. Мала його пробник, гарно доглядає за шкірою. Результат помітний на шкірі. Тому, хочу купити повномірний. Крім захисту він забезпечує глибоке зволоження протягом і підвищує пружність шкіри. Склад не містить парабенів, силікону, барвнику, ароматизаторів і спирту.
5. Maybelline New York Lash Sensational Sky High - туш для вій яка замінить мою Lash Sensational. Впевнена, вона не підведе.
6. CHI The Essentials Kit - напишу про нього раз вже попав на скрін. Набір CHI мініатюр: шампунь, кондіціонер, шовк і міст. Зараз користуюся шовков, цікаво спробувати і інші засоби. Маленький формат підійде для подорожей.
#wishlistmakeupclub
Коментарі (0)