alena.rosee

LAMEL Make Up The Myth of Utopia

LAMEL Make Up The Myth of Utopia

У відомій мережі косметичних магазинів вже з'явилась нова колекція від Ламель 💕

Поки що моя найулюбленіша палетка з ліміток - це Медуза, то ж подивимось що бренд підготував з нового цікавого.

Блиск - тінт - має широченький спонж, приємний аромат, це ідентичний засіб Блиск тінту Зомбі з колекції Хеллоуін наче 2021 року. Він не липкий, приємний, я той "Зомбі тінт" використала майже весь, тому в цьому ефект ідентичний .

Якщо такого засобу не було - можно сміливо спробувати 👍🏻

Топпер для губ - такий же футляр як у тінта, це звичайний золотий блиск для губ. Я таким не користуюсь , але хто любить зверху помад сяючі блискітки - може сподобатись.

Підводки - мають матовий фініш, як гуаш, прикольні, наносятся легко, не стираються, вдома навіть з милом не одразу змила. Яскравий блакитний та рожевий, без шимеру. Лінія малюється легко. Цікаві.

Засіб для брів - це тінт з кольором і ... шимером. Ефект цікавий, я на брови не пробувала, але наскільки зрозуміло з тестеру, кожна волосинка оговтається легким кольором з мілким шимером, ефект сяючі , немов вологі , брови. Стайлінгу не помітила .

Палетка - зірка колекції ✨ Має багато відтінків, матові , дурхром, шимер та один гліттер. Мені здалось , що це більш велика варіація моєї улюбленої Медузи. Яскраві відтінки насичені, дуохром класичний. На свотчі я нанесла найсяючі відтінки. Глітер такий як в Медузі, тільки дрібного помолу)) Сподобалась , велике дзеркало, сама палетка на магніті.

Блиск для повік - тестеру не було, в флаконі ріденький, не знаю наскільки такий засіб стійкий, максимум для фотосету.

Що саме мені цікаве?

Ну це тіні , хоча багато є палеток, засіб для брів , підводка блакитна )

Що вам сподобалось?