Blondie_rs

Велетенська палетка від XX Revolution: X-Envy

Велетенська палетка від XX Revolution: X-Envy

Привіт-привіт! Нарешті я до вас з велетенським відгуком на ВЕЛЕТЕНСЬКУ палетку тіней. У нас тут 37 кольорів і мені було "страшно" за неї братись. З другого боку перед мною стояло завдання якомога краще зрозуміти усі формули, адже я давно вже розпрощалась з палетками бренду Революшн. Як я вже писала раніше - вони мені нагадують мій початковий рівень, коли я тільки-тільки починала цікавитись макіяжами і не знала, що таке тушовка, транзитні кольори, підложки тощо. А після знайомства з Худою, Деноною та Колорпопом я не захотіла вертатись на ці формули.

Велетенська палетка від XX Revolution: X-Envy

Перш за все - мені її подарували. Я б не купила по декільком причинам: не зовсім моя гама, але цікава; боязнь "дешевих" формул тіней (різні формули та якість, один і той же макіяж може виглядати дешево, або розкішно та насичено) та ціна. Ціни я бачила різні - від 450 до 1000 і вище. На іноземних сайтах можна зустріти її як за $12, так і за $25. Якась така невизначена у них цінова категорія. ХХ Революшн хотів робити свій натяк на люкс... Але. За цю ж суму можна придбати значно меншу, але більш якісну палітру. Крім того є багато відтінків, що повторюються. Тому, навіть для креативних макіяжів тут не так й багато варіативності.

Я одразу думала розіграти чи продати, але цікавість взяла верх. Коли ж випаде ще така можливість протестувати тіні від ХХ Революшн?

Пригледівшись поближче до декотрих рефілів, я одразу зауважила ось ту дешевість, проте більшість матових та шиммерів виглядали таки спокусливо. Тож я вирішила не гаяти часу та залізла пальцем у кілька відтінків. І ... Ого! Це Революшн?

Шиммери, звичайно ж, не Денона. Але вони сяять! Матові взагалі доволі пудрово-кремові, а 4, 5, 7, 12, 13, 17, 18, 21, 27, 29 та 36 відтінки зазначені як "пресовані пігменти". Скажу одразу, різниці між власне цими зазначеними та не зазначеними - не відчула. У всіх матових куди більше пігменту, чим, як пригадую, у палеток класичного бренду Революшн - Re-Loaded, та навіть відносно хорошої палітри з колаборації SophX. Всі вони були суховаті, любили плямити та бруднити; а шиммери були з категорії "маснé масло" та нікудишнє.

По стійкості палітра потішила. Матові не тьм'яніють, як і шиммерні та топпери (до речі, так: тут я знайшла ще два кайфових відтінки як слюда!).

Тицьнувши кілька пальців у рефіли я оживилась та вирішила просвотчити усю палітру. Отже, більшість рефілів як були, так і залишились незмінними по формулі з уже відомими мені Революшинськими примхами. Проте декотрі таки дуже й дуже здивували мене.

Один рефіл містить гліттер (3 фото 3 справа верхнього ряду), який аж ніяк не бажано наносити на повіки, бо може просто їх подразнити або попасти в око і ужас. Я не знаю, для чого взагалі таке робити. Воно не малює, не клеїться і осипається, тож й так з нього толку нема.

Темні шиммери мають приємну насичену формулу. Темно-зелений та темно-синій взагалі вразили мене своїм кольором. Решта - стандартні масні текстури, які треба втирати, через що рефіли незначно затираються.

Матові - сенсація цієї палетки. Навіть пастельні зелененькі проявляють видимий колір на повіці без підложок. Це доволі важко, тому тут Революшн отримує респект особисто від мене. Марсалові, фіолетові, зелені та синій - хороші! Коричневі - гірші та люблять п'ятнити. На жаль, ними щось тушовка не виходила такою гладенькою, як яскравими кольорами.

Топпери / або слюда - два сусідні відтінки в другому ряді палетки (салатовий та золотий). Неймовірно сяючі та з ними легко працювати! Виручать любий незавершений макіяж своїм гарним блиском. Я рідко таке кажу, але я справді в захваті від них!

Я вияснила, що для даної палітри найкомфортнішою базою є просто консилер на повіці - без пудри. Тоді матові чудово вбиваються, шиммери гарно лягають, та навіть тушовки виходять смачненькі.

Пробувала наносити просто на базу під тіні (від цього ж бренду ХХ Революшн) - невдало. База зажовує кольори та робить п'ятна, не даючи зробити плавні переходи та тушовки.

Загалом, у мене змішане враження від палетки: матові та кілька шиммерів неочікувано мене потішили, але от повтор кольорів (занадто багато схожих зелених та неходових теплих червоних, марсалових - зокрема шиммерних) та старі формули не завжди будуть спонукати тянутись до цієї палітри. Проте, якість матових та цікава гама кольорів все ж змушує мене... залишити палетку в себе. А за оформлення це взагалі окремий лайк. Така сяюча коробка та обкладинка... На сонці можна влаштовувати дискотеку 🥳

Яскравих вам ідей та незабутніх вихідних 😘