Strange Love

#wishlistmakeupclub

#wishlistmakeupclub
  1. Відбілюючі смужки для зубів Crest 3D Whitestrips Dental Whitening. Давно мрію їх спробувати. Єдине, що стримує - страх підвищити чутливість зубів.
  2. Пахучка в авто Bath & Body Works Sea Salt & Sails Car Fragrance Refill. Узагалі там така колекція ароматів, що не вистачить життя усе перепробувати. Однак мене за кермом часто тошнить від аромату нагрітої панелі, тому хочу який спокійний свіжий аромат, без солодких нот.
  3. Сироватка для вій Grande Lash MD. Її часто хвалять іноземні оглядачі, хочу спробувати.
  4. Або ж сироватку для вій та брів The Ordinary. Не відмовлюся і від неї.
  5. Новинка від Kilian - Can't Stop Loving You. Це брат мого улюбленого аромату Love, Don't Be Shy, проте з нотами меду та олібаному. Має бути неймовірно красивий аромат.
  6. Перед вами людина, яка тестувала усі лінійки від Rituals, навіть деякі лімітки. І можу сказати впевнено, що серії Oudh та Serendipity - найкращі з усіх. Вони звучать не просто, як дороговартісний догляд, а як парфуми у вигляді скрабу чи піни для душу. Тому я хочу повторити покупку лінійки Serendipity, вона неймовірна.
  7. Вілновлюючий засіб K18. Olaplex в порівнянні з них - просто кондиціонер для волосся. Доведено, що К18 відновлює волосся та пошкоджені зв'язки в ньому.