Kristina S

#wishlistmakeupclub

#wishlistmakeupclub
#wishlistmakeupclub

На данному етапі свого життя, декоративну косметику я майже не використовую. А якщо фарбуюсь, то мінімальним набором продуктів. Тому у моєму списку бажань є засоби для тіла, обличчя, волосся і парфуми.

1.Фен з дифузором Remington. Більшість часу моє волосся сушиться природнім шляхом. Але якщо поспішаю - використовую фен . У мене звичайний фен без дифузора. І в результаті моє кучеряве волосся дуже розпушується і розправляється, мені не подобається такий результат. Тому хочу спробувати цей фен.
2. Парфумована вода Lanvin Modern Princess. Спробувала її у магазині парфумів і мені сподобалося, має квітковий, фруктовий аромат.
3. Маска для волосся La'dor. Бачила багато позитивних відгуків на їх засоби для волосся. Хочу спробувати цю маску.
4. Крем на основі ламелярної емульсії Atopalm. Нещодавно дізналася про MLE. Засоби на основі MLE ідеально підходять для :сухої,зневодненої, проблемної шкіри;при алергічних реакціях і висипах; допомагають нормалізувати бар'єрні властивості.
5. Лосьйон для тіла Victoria's Secret Velvet Petals Shimmer Lotion. Усі знають про знамениті спреї та доглядову косметику Victoria's Secret. Хочу спробувати цей лосьйон з шимером та солодким ароматом.