Alina Litva

Naturaltech Replumping

Naturaltech Replumping

Уся лінія NaturalTech створена з натуральних інгредієнтів, розроблених спеціально для вирішення різних проблем волосся. Вона складається з декількох підліній, продукти яких безпосередньо спрямовані на розв'язання проблем шкіри голови й волосся.

Лінія Replumping спрямована на ущільнення та відновлення еластичності. У складі містить фітоактиви сливи, натуральні екстракти та гіалуронову кислоту. У цю підлінію входять три продукти:

1️⃣ Шампунь призначений для волосся, позбавленого еластичності, зволоження і тонусу, але підходить для всіх типів волосся. Його можна використовувати як щоденний шампунь або за потреби;

2️⃣ Кондиціонер працює як доповнення до шампуню, найкраще підходить для волосся, яке потребує зволоження та еластичності;

3️⃣ Останнім продуктом лінії Replumping є Filler Superactive. Це мультиактивний концентрат з гіалуроновою кислотою, який забезпечує сильне зволоження і захист від стресу, утримуючи воду і поступово вивільняючи її в структурі волосся.

Кремоподібна текстура шампуню швидко перетворюється на рясну піну і добре промиває волосся. Він не обтяжує, а навпаки, робить волосся легким та пружнім. Насичена, зволожувальна текстура кондиціонера допомагає легко розплутати і розчесати волосся в душі.

Суцільний захват! Моє волосся давно не було настільки легким, гладким і слухняним. А ще досить довго тримається приємний фруктовий аромат, що навіть оточуючі його вловлюють і помічають. Highly recommended, не інакше!