Ксенія 💫

Тонер з алоє та саліциловою кислотою made in Korea. Мій досвід використання більше 5 років.

Тонер з алоє та саліциловою кислотою made in Korea. Мій досвід використання більше 5 років.

Вітаю красунечки!

Сьогодні історія про засіб, який в мене з'явився десь років 5-6 тому вперше. Це був другий бренд з Кореї, з якими я вирішила познайомитися після Innisfree. Вже тоді він набував гарних відгуків і позиціонувався як фармкосметика, що допомагає людям з чутливою шкірою. Це бренд Benton.

Та його найвідоміший тонер з алоє та саліциловою кислотою Aloe BHA Skin Toner.

До того, як я почала використовувати корейський догляд, тобто повністю на нього перейшла, я мала шкіру, що має і сухість в області крила носа та щоки, ще й чутливість була моїм постійним компаньйоном все життя. Я навіть не уявляла, що може бути інакше. Що шкіра може мати однорідний тон та відсутність шелушіння взимку навіть. Дякувати, хоч без висипань🙈. Але, ні... і вони були на моєму шляху. Тому, коли я почала більш глибше пізнавати світ Кореї в плані їх структури догляду, я знайшла для себе ті бренди, які мені імпонували своїм складом, в першу чергу.

Саме в тонер від Benton входить :

80% екстракту листя барбадоського алоє,який має антибактеріальну та протизапальну дію, заспокоює шкіру, збільшує синтез колагену, стимулює обмінні процеси, тонізує та зволожує її.

Саліцилова кислота 0,5% сприяє відлущуванню та оновленню шкіри, допомагає зняти запалення та почервоніння. Саме такий невисокий відсоток сприяє легкому освітленню постакне та розчиненню чорних цяток. Тому, не варто боятися наявності кислот в таких незначних пропорціях.

гіалуронова кислота. Зізнайтесь, кому вона не потрібна)? Завжди в нагоді і доречна.

■Також тонер має велику кількість екстрактів, ще й слизь равлика. Про равликів 🐌 та їх користь, напевно, вже знають усі.

Сам тонер має консистенцію класичного корейського, тобто, як я кажу, "густа водичка". Обожнюю такі текстури. Після них, європейські зовсім не сприймаються.

Абсолютно прозорий. Що головне - відсутність аромату. Як же я люблю таке!

Відмічу також і великий об'єм (200 мл), якщо зіставити об'єм-ціна, все досить бюджетно, а тим паче, якщо врахувати якість.

А завдяки консистенції ще й економно використовується. З заявлених півроку після відкриття, в мене ще залишається засіб. І я не з економних ). Наношу через долоні, а не на ватні диски.

Просто одні "плюси " 🤝

Саме тоді я зрозуміла наскільки цей тонер є базовим для мене та дієвим! Вже після місяця використання я відмітила зовсім інше відчуття на шкірі обличчя. Вона стала насичена, зникала сухість, і після вмивання та тонізації не було бажання в нанесенні вже "важких" текстур. З часом я вже перейшла на легші креми. І система якраз нашаровування мені зайшла краще, аніж це був тонік + крем як раніше.

Зникала поступово і чутливість. Взимку я люблю наносити декілька шарів цього продукту, 2 або навіть 3: спершу наношу після очищення, даю час поглинанню, і так дублюю. Завдяки цьому методу можна не використовувати сироватку, якщо наприклад її не має наразі. Тим паче, що тонер не залишає після себе ні липкості, ні блиску на обличчі. Поглинається швидко і при цьому дає гарне відчуття насиченості.

Не дивлячись, знову ж таки, на наявність кислоти, відчуття пощипування не має зовсім, як зазвичай це може бути, навіть на моїй чутливі шкірі.

Що можу сказати у висновку :

🌿дає гарне відчуття зволоження після вмивання;

🌿прекрасно заспокоює шкіру;

🌿вирівнює загальний тон обличчя;

🌿може усувати незначні плями від акне, є момент висвітлення ;

🌿добре поводить себе з абсолютно різними доглядовими засобами, тобто не конфліктний зовсім ;

🌿це абсолютна база для кожного типу, починаючи від чутливої, сухої до комбінованої. Жирна потребує 1 нашаровування.

Використовую його і досі, коли вагаюся і не знаю, що обрати). Для мене це вже базовий тонер, який завжди буде зволожувати, заспокоювати, а тим паче коли шкіра перейшла вже рубіж у вікову. Не варто на нього прокладати зверхзадачу, тоді ви не буде в ньому розчаровані. Цей засіб повістю себе виправдовує.

Про найвідомішу їх есенцію з пробіотиками ознайомтесь тут https://club.makeup.com.ua/post/12061/.

Сподіваюсь була корисною.

З повагою, Ксенія ✨