Garnier Skin Naturals гіалуронова міцелярна алое вода для очищення шкіри обличчя
Мені ця міцелярка більш довподоби ніж її рожева подружка
Упакування- прозора пляшечка, що дозволяє відстежувати скільки продукту ще залишилось. Флакон має відкидну герметичну кришечку фліп- топ.
Флакон після використання можна здати на переробку.
Vegan формула- без інгредієнтів тваринного походження.
Формула гіпоалергенна протестована під офтамологічним та дерматологічним наглядом.
Для всіх типів шкіри, навіть чуттєвої.
Об'єм - 400 ml.
Текстура - легенька ніжна водичка.
Запах - дуже приємний свіжий ніжний ненав'язливий аромат, що зникає після нанесення на шкіру.
Пінеться дуже добре, навіть стряхнувши флакон з'являється піна .
Розхід економний.
Ця формула як намене більш ніжна, ніж у рожевої міцелярної води
Що обіцяє виробник:
-в основі міцели і натуральний сік алое;
- завдяки очищувальним часткам видаляє забруднення;
- дає змогу домогтися ефекту гладенької шкіри без сильного тертя;
- збагачена гіалуроновою кислотою, тому інтенсивно зволожує шкірний покрив і не допускає його пересушування.
Склад : ICUTAQKYPAMEITARKIB AQUA/WATER, HEXYLENE GLYCOL, GLYCERIN, POLOKAMER 184, ALCE BARBADENSIS LEAF AUCE POWDER PPG-2-BUTETH-25, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, POTASSIUM HYDROXIDE, SODIUM HYALURONATE DSDN COCOAMPHODIACETATE, DISODIUM EDTA, MYRTRIMONIUM BROMIDE, PARFUM/FRAGRANCE FILCA).
Спосіб застосування:
Змочіть ватний диск водою і дбайливо, без зайвого тертя, очистіть шкіру обличчя, очі і губи.
На мою думку, потім потрібно вмитись простою водою і змити всі залишки, так шкіра краще дихає.
Інший спосіб, який я використовую ще вмитись пінкою а потім залишки макіяжу зняти міцеляркою і знову вмитись водою.
Макіяж знімає дуже добре, особливо після пінки.
Завдяки своєму запаху, ніжній формулі ця міцелярка однозначно мій фаворит серед інших міцелярних вод.
Коментарі (0)