Ksyposhka

#maybellinenymakeupclub свотчі 4х вінілових помад та 4 різних образи з ними 😍

• Як же приємно отримувати такі подарунки ,дякую команді МAKEUP за таку можливість ❤️

Почнемо з туші ,а солоденьке на потім 😁

Туш Maybelline New York Colossal Curl Bounce .

• Моє цікавий дизайн з першого разу так і не зрозумієш шо це туш ,мій чоловік подумав що це маркер 😅
  • Щіточка не велика (у мене після туші від Кіко тепер усе невелике 😂)
  • Формула туші досить рідка ,тоненько лягає на вії ,трішки подовжує ,дає більш натуральний ефект .
  • + що вона змивається чулочками ,а не розмазужться
  • Не осипається ,ефекту панди не робить .

Для усіх макіяжів в цьому дописі я використовувала тільки цю туш тож сами дивіться як вам.

Як по мені це звичайна туш ,не погана але і не вау.

Як я боялася що ні одна мені не підійде 😅

• Помади мають приємний солодкий аромат .
  • Досить рідкі ,але не плішать.
  • Мають зручний аплікатор ,ним легко зробити рівний контур.
  • Трішки липне але не критично .
  • Мають глянцевий фініш .
  • Стійкі ,вологою серветкою в мене вийшло зняти тільки глянцеву поверхню ,а колір все одно залишився .Але якщо перед нанесенням помади ,нанести звичайний бальзам то помада серветкою злегкістю зтираеться . Краще змивати гідрофільною олією

Почнемо з найяскравішого ❤️

Відтінок 50 WICKED для червоної доріжки не інакше ,дуже ефектний ,виглядає дорого .На свотчах він мені здався більш малиновим але на губах виглядає червоним з більш холодним підтоном.

20 COY тьмяно рожевий 🤔 не знаю як описати цей відтінок ,він наче сіро рожевий чи рожево фіолетовий …Цей відтінок сподобався найменш ,з ним колір моєї шкіри виглядає якимсь хворобливим .

Можливо він більше підійде дівчатам зі світлою шкірою.

10 LIPPY коричнево червоний ,порівняно з

50 WICKED не перетягує всю увагу на себе .В міру яскравий .Мені сподобався

15 PEACHY нюдово персиковий відтінок ,дуже ніжний .Підходить як для повсякденного макіяжу так і для вечірніх образів 💔

Я впевнена що останні два відтінки я точно буду використовувати у повсякденному макіяжі ,червоний рідше бо через глянцевий фініш виглядає дуже святково ))

Помада однозначно варта уваги,виглядає ефектно ,хочу тепер спробувати і інші відтінки 🙈

Напишіть який відтінок і образ вам сподобався найбільше ,дуже цікава ваша думка 🤗