Ксенія 💫

Ферментована есенція для обличчя. Для чого потрібні пробіотики нашій шкірі.

Ферментована есенція для обличчя. Для чого потрібні пробіотики нашій шкірі.

Вітаю! Про ще один продукт від Benton.

Другим продуктом після тонера https://club.makeup.com.ua/post/11876/ я хотіла спробувати Ферментовану есенцію для обличчя Fermentation Essence.

Ферментована есенція для обличчя. Для чого потрібні пробіотики нашій шкірі.

Призначення: антивіковий, відновлення, ліфтинг.

Вік: 40+

Цей засіб призначений для відновлення всіх типів епідермісу обличчя. Fermentation Essence чинить антиоксидантний вплив і запобігає появі зморшок.

Незважаючи на те, що рекомендований продукт йде 40+,моя думка - використовувати засоби для обличчя слід за потребами шкіри та її станом.

Чим цікава і особлива дана есенція ? В ній присутні 2 головні складові - це фільтрат ферменту галактомісиса та фільтрат ферментативного лізату.

Перший - фільтрат дріжджових грибків, що містить у складі вітаміни, амінокислоти, мінерали і працює на оновлення шкіри, це один із найвідоміших компонентів для вікової шкіри та проблемної.

Другий - це свого роду пробіотик, але не зовсім. Лізати - це такі "помічники" шкірі, які підкормлюють її і тим самим посилюють природні захисні функції. Також, в першу чергу, для вікової шкіри, проблемної чи дуже сухої.

Доречі, Bifida Ferment Lysate використовують у найвідомішій сироватці Advanced Night Repair від Estee Lauder, це той тип лізатів, який підійде для будь-якого типу шкіри.

Про склад.

Коли я купувала її вперше, склад був інакшим та і відчуття на шкірі також. Скажімо, заявлених 2-3 крапеть дійсно вистачало наситити шкіру. Зараз він змінений: перша п'ятірка компонентів виглядає іншим чином.

По відчуттям це також інше трошки.

На даний момент склад виглядає так:

Galactomyces Ferment Filtrate, Aqua (Water), Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Bifida Ferment Lysate, Ceramide NP, Althaea Rosea Root Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Betaine, Panthenol, Allantoin, Sodium Hyaluronate, sh-Oligopeptide-1, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Adenosine, Arginine, Xanthan Gum, Hydrogenated Lecithin, Polysorbate 20, Lecithin

Легка водяниста консистенція, швидко всмоктується. На перший погляд може здатися, що просто водичка. Але есенції апріорі легші, аніж емульсія, адже це друге після тонізації, що наносять корейці/японці у своїй багатоступінчастій системі.

Тому у багатьох є відчуття, що повністю відсутня зволоженість шкіри. Але ж основною функцією є не це даного засобу, а регенерація та покращення рельєфу наприклад після пілінгів або ще якогось стресу, що перенесла ваша шкіра... той же сонячний опік, висипи.

Як правильно використовувати, щоб не перенаситити шкіру та не з'явилася додаткова жирність :

🍀по-перше, засіб має накопичувальний ефект, тобто це не та ситуація, коли ви після 2 тижнів побачите значне покращення. Використовувати курсом напротязі 2 тижнів, я потім роблю перерву на 2 тижні і знову повторюю. Роблю зазвичай напочатку осені та весною.

🍀 це не ритиноїди або ж якісь інші активи. Це той засіб, який буде покращувати шкіру поступово впродовж. І виступати як додатковий помічник в осноаному догляді. Тобто, все працює саме в команді.

Що відмітила ще, користуючись не однією баночкою - це той засіб, який, нажаль, не може спрацювати зі застарілими проблемами такі як глибокі або ж давні зморшки, чи то давні акне. Але з тим, що з'явилося недавно - це під силу. Повторюсь, ви не помолодшаєте на очах за місяць використання, давайте будемо об'єктивними це не вдасться жодному з засобів. Ефекту "вау!" також не буде (згадуємо про роботу лізатів і їх місію).

Fermentation Essence буде працювати делікатно, поступово, невеличкими кроками і пролонговано! Додам, що її слід вплести і правильно у свій догляд, щоб не змарнувати роботу компонентів.

Сподіваюсь була корисною.

З повагою, Ксенія ✨