Anna_feerie

Та сама Комбуча від Dr.Ceuracle – чесне враження та мої поради

Та сама Комбуча від Dr.Ceuracle – чесне враження та мої поради
Та сама Комбуча від Dr.Ceuracle – чесне враження та мої поради

Обов’язково прочитайте цей відгук до кінця, щоб точно вирішити, треба вам ця есенція чи ні)). Сподіваюсь, я зберегу ваші гроші та допоможу звернути на продукт увагу саме тим, кому він дійсно потрібен (а якщо ні, то запропоную гідну альтернативу) 🤗.

Взимку я використовую увесь арсенал продуктів для зволоження, живлення та заспокоєння шкіри. Мені подобається та підходить багатошаровий догляд, тож есенції стали моїм мастхевом). Наприкінці грудня якраз закінчився тонер Pyunkang Yul, тож я вирішила подивитись в бік мультифункціональних продуктів – а саме, спробувати знамениту Dr.Ceuracle Vegan Combucha Tea Essence.

Та сама Комбуча від Dr.Ceuracle – чесне враження та мої поради
Та сама Комбуча від Dr.Ceuracle – чесне враження та мої поради

Мене привабили пробіотики, ну, і, звісно, було цікаво перевірити, чи заслужена така популярність цього засобу)). Як обіцяє виробник, продукт прекрасно зволожує, укріплює епідермальний бар’єр, стимулює вироблення колагену та заспокоює – все, що нам червоношкірикам і треба в холодну пору)). Склад доволі лаконічний, на перших місцях екстракт ромашки, власне, пробіотики, також є центела, гіалуронова кислота, кераміди та екстракти трав.

В баночці есенція складається з двох рідин різної щільності – знизу вона чайного кольору, зверху – як вершки. Перед застосуванням необхідно потрусити баночку, щоб фракції змішалися і нанести на шкіру. Але, тут є нюанс: виробник рекомендує робити це в декілька шарів: для жирної шкіри 1 шар в якості тонера, для комбінованої – 2 шари, для сухої – 3, для зневодненої – 3-7 шарів.

Взагалі 7 skin method це не новий тренд, корейські красуні давно практикують нашаровування тонерів/есенцій для максимального ефекту зволоження та омріяного glass skin effect. Моя шкіра за типом жирна, але через розацеа, гіперчутливість та схильність до почервонінь я доглядаю за нею, як за зневодненою більшість часу.

Після одного шару нанесення я … відчула розчарування. Адже насправді по текстурі та ефекту це більше схоже на тонер (рідкий, як водичка), а не на есенцію, до яких я звикла. Чи відчула я зволоження? Так, на рівні звичайного тонера, не більше. Тоді додала другий шар. А за ним і третій)). Тоді стало краще🙃. Так я і продовжила надалі – три шари есенції, а після вбирання – сироватка та крем.

Хіба ж Dr.Ceuracle Vegan Combucha Tea Essence не замінює крем?)) В моєму випадку, нажаль, ні. Тобто, так, я відчуваю зволоження, так, не має стягнутості… Але в мене її в принципі немає після м’якої пінки, ну чесно 😁. Іноді буває, що після очищення не встигаю одразу нанести подальший догляд, бо треба годувати собаня чи відповісти на телефонний дзвінок – і все нормально, просто пам’ятаю, що не завершила рутину і потім продовжую.

Тепер щодо сяяння та обіцяних вау-ефектів. Так, моя шкіра після кількох шарів есенції сяє, але вона набула цього ефекту ще до введення у рутину комбучі (а саме, завдяки ось такій сироватці: https://club.makeup.com.ua/post/29237/ та ось цьому прекрасному крему: https://club.makeup.com.ua/post/27540/ ). Тож, не можу гарантувати, що ви отримаєте сяяння від однієї лише есенції, бо, на мій погляд, це все ж комплексний процес.

Так кому ж підійде ця комбуча? Думаю, що спробувати хоча б мініатюрку варто власницям нормальної шкіри без схильності до лущень, почервонінь та зневодненості. Всім іншим, звісно, теж можна – тільки будьте готові до того, що за місяць з хвостиком використаєте майже пів баночки, а це просто нереально великій розхід! Зазвичай есенцій мені вистачає на 4-6 місяців, тож в плані вартості за день використання це виходить абсолютно не бюджетно(.

Якщо ж ви власниця чутливої, схильної до сухості або зневодненої шкіри, моя вам порада – візьміть краще пробіотичну есенцію Medi Peel - https://club.makeup.com.ua/post/13223/ - адже вона коштує втричі (!!!) дешевше, при цьому має більш виражений ефект та й вистачає її на довше!

Крім цього, склад в Меді Піл багатший: адже там не тільки пробіотики, а ще й амінокислоти, пептиди, пантенол, гліцерин та колаген. Тож, якщо чимось і можна замінити крем (хоча б влітку) – то точно не комбучею, а цією кислородною есенцією. Та й форм-фактор в неї набагато крутіший, не треба нічого калапуцати, натискаєш на дозатор - отримуєш пінку – наносиш на обличчя – насолоджуєшся)).

Ось такий в мене вийшов огляд, ніби все непогано, есенція працює, але я не готова пробачити їй такий шалений розхід, зважаючи на ціну. Сподіваюсь, вам було корисно, якщо пробували комбучу Dr.Ceuracle, напишіть ваші враження, якраз перевіримо мою гіпотезу щодо типу шкіри, якому вона найкраще підійде 🥰. Обіймаю!