MAXIMOVA🌷

Гаряча новинка від Mermade - Антивікова сироватка для обличчя

Дорогі Mermade хочеться вас сьогодні назвати Мурмейд, бо ви справжні котики!😸В обід неочікувано отримала повідомлення з пошти, в клуб протягом дня не заходила і не бачила дописи дівчат, тому поняття не мала, що на мене чекає. Весь день була заклопотана і ось ввечері швиденько забрала посилку, нарешті присіла, видихнула і спеціально на камеру зняла розпаковку.

Емоції на обличчі кажуть самі за себе😁 Заклопотаність, розгубленість (не могла знати ключі), розпаковка, очікування, цікавість, шок, танець плечей😂 радість!!!

Шок, бо тільки пару днів, як анонсували новинку - а вона вже в мене!💃

Це сироватка на основі легкої емульсійної есенції, БЕЗ мінеральної олії, БЕЗ синтетичних барвників, БЕЗ використання віддушок та ароматизаторів. І якраз перше, що я зробила - це понюхала. Аромати без віддушок всеодно мають аромат😊 думаю ви розумієте про що я)) злегка пахне якимись косметичними інгредієнтами але водночас не пахне нічим.

Сироватка має білий колір і за консистенцією досить густа, в піпетку набирається добре.

Пакування. Це окрема тема💖 Це любов! Скляна баночка дуже надійно і щільно упакована в картонну коробку, на якій вказана вся потрібна інформація.

Вже сьогодні починаю тестування!!!🫶

Дякую бренду, ви даруєте емоції. Туз пентаклів навіщував правду!🥰

Дівчата, вітаю зі святом! Бажаю відчувати себе завжди красивими, натхненними та щасливими!🌷