Anna_feerie

Medi Peel Red Lacto First Collagen Essence або супер зволожуюча хмаринка для чутливої шкіри

Medi Peel Red Lacto First Collagen Essence або супер зволожуюча хмаринка для чутливої шкіри

Після закінчення чудової есенції з азуленом та равликом https://club.makeup.com.ua/post/2466/ я одразу ж стала шукати щось на заміну, адже цей вид продукту додав +100 до зволоження та заспокоєння моєї реактивної шкіри.

Medi Peel Red Lacto First Collagen Essence або супер зволожуюча хмаринка для чутливої шкіри

Хочу трохи зупинитись на складі, адже саме це основна причина моєї палкої любові до корейських продуктів 😍.

☘️ Тож, засіб містить пробіотики (лакто- та біфідо-), ніацинамід, аденозін, екстракти кави, каштану та зеленого чаю - тобто цілий коктейль, направлений на зменшення почервонінь та боротьбу з проявленнями куперозу.

💧 Гліцерин, пантенол, гіалуронову кислоту та коллаген - для зволоження епідермісу.

🧚‍♀️ Пептид та комплекс амінокислот - для розглажування шкірних заломів та збільшення вироблення колагену та еластину.

✨ Бонус: екстракти рослин, що також допомагають зволоженню та заспокоєнню.

🚫 А тепер, чого продукт НЕ містить: спирту, силіконів, мінеральних олій (особисто мені ці складові протипоказані, тому завжди слідкую, щоб їх не було в догляді).

Достатньо двох натискань на помпу, щоб отримати необхідну кількість засобу, якщо натиснути ще раз - вистачить на шию, декольте та плечі).

Тепер про результати: це дуже дивно, адже по текстурі продукт такий легенький, він не залишає ефекту глас-скін або плівки на моєму обличчі. Але! Він дає настільки потужнє зволоження, що просто вау! 😎.

Особливо це помітно під час нанесення тонального крему, бо сухість часто провокує западання тону в пори та всотування рідкої фракції, після чого на обличчі залишаються острівки сухого пігменту, що зовсім не радує.

А тут цілковита гладкість, зволоження та комфорт. Тому, якщо у вас є схильність до сухості, почервонінь або куперозу, а також якщо ви не можете підібрати дійсно працюючий крем через особливості вашої шкіри - дуже раджу спробувати такий формат засобу, як есенція, бо він насправді значно підвищує ефективність всієї доглядової рутини 🥰.