Medi Peel Red Lacto First Collagen Essence або супер зволожуюча хмаринка для чутливої шкіри
Такий формат есенції в мене вперше 🤗
Після закінчення чудової есенції з азуленом та равликом https://club.makeup.com.ua/post/2466/ я одразу ж стала шукати щось на заміну, адже цей вид продукту додав +100 до зволоження та заспокоєння моєї реактивної шкіри.
Бренд Medi-Peel зарекомендував себе як справжній корейський люкс, до того ж пробіотики - ідеальний інгредієнт для відновлення шкірного бар'єру, тому вибір пав саме на цю кисневу есенцію.
Хочу трохи зупинитись на складі, адже саме це основна причина моєї палкої любові до корейських продуктів 😍.
☘️ Тож, засіб містить пробіотики (лакто- та біфідо-), ніацинамід, аденозін, екстракти кави, каштану та зеленого чаю - тобто цілий коктейль, направлений на зменшення почервонінь та боротьбу з проявленнями куперозу.
💧 Гліцерин, пантенол, гіалуронову кислоту та коллаген - для зволоження епідермісу.
🧚♀️ Пептид та комплекс амінокислот - для розглажування шкірних заломів та збільшення вироблення колагену та еластину.
✨ Бонус: екстракти рослин, що також допомагають зволоженню та заспокоєнню.
🚫 А тепер, чого продукт НЕ містить: спирту, силіконів, мінеральних олій (особисто мені ці складові протипоказані, тому завжди слідкую, щоб їх не було в догляді).
Мене вразила незвичайна консистенція цієї есенції - адже вона схожа на м'яку пінку або натуральний мус для волосся)).
Достатньо двох натискань на помпу, щоб отримати необхідну кількість засобу, якщо натиснути ще раз - вистачить на шию, декольте та плечі).
Тепер про результати: це дуже дивно, адже по текстурі продукт такий легенький, він не залишає ефекту глас-скін або плівки на моєму обличчі. Але! Він дає настільки потужнє зволоження, що просто вау! 😎.
Навіть коли я перестаралася з кислотами, Medi Peel Red Lacto First Collagen Essence миттю прибрав всі ознаки сухості та лущення.
Особливо це помітно під час нанесення тонального крему, бо сухість часто провокує западання тону в пори та всотування рідкої фракції, після чого на обличчі залишаються острівки сухого пігменту, що зовсім не радує.
А тут цілковита гладкість, зволоження та комфорт. Тому, якщо у вас є схильність до сухості, почервонінь або куперозу, а також якщо ви не можете підібрати дійсно працюючий крем через особливості вашої шкіри - дуже раджу спробувати такий формат засобу, як есенція, бо він насправді значно підвищує ефективність всієї доглядової рутини 🥰.
Коментарі (0)