Anna_feerie

Сироватка з двома дозаторами? Ілон, це твоя розробка?))

Сироватка з двома дозаторами? Ілон, це твоя розробка?))
Сироватка з двома дозаторами? Ілон, це твоя розробка?))
Сироватка з двома дозаторами? Ілон, це твоя розробка?))

Почалося все з того, що я шукала сироватку з пробіотиками на холодний сезон, бо ж захисний бар'єр потребує піклування. І ось натрапила на таку диковину як Neogen Dermalogy Probiotics Double Action Serum - подвійний серум від корейського космецевтичного бренду.

Думаю, всі звикли до двокомпонентних текстур, які треба збовтувати та перемішувати перед використанням - але щоб в однієї баночки було дві частини та два дозатори - я зустрічаю вперше)).

Сироватка з двома дозаторами? Ілон, це твоя розробка?))
Сироватка з двома дозаторами? Ілон, це твоя розробка?))

Це той випадок, коли виробник вирішив помістити в один продукт абсолютно весь спектр активів (ну, майже - ретинола нема)). І кожна з сироваток - це справжнє джерело молодості, корисності та сяйва (ви не уявляєте моє здивування, коли я дивилась повний склад🤩).

В першій фазі на нас чекають пробіотики у великій кількості, ніацинамід, аденозин, гліцерин, пантенол, ектракт меду, амінокислоти та... ефірні олії. От не розумію, нащо корейські бренди так часто додають їх в засоби для чутливої шкіри, адже це потенційний алерген - але як є.

Дивимось склад другої частини: там також є пробіотики, а ще сквалан, молочна кислота, кераміди, ліпіди, маточне молочко, прополіс, азулен, гіалуронова кислота та різноманіття пептидів.

Тепер, думаю, ви зрозуміли, чого я її придбала, не зважаючи на ефірки - пептиди то моя давня любов, а коли пептиди, та ще й з пробіотиками, та ще й з купою інших працюючих інгредієнтів - в мене не було шансу пройти повз))).

Виробник рекомендує використовувати серум різними шляхами: можна одночасно натискати на обидві помпи та змішувати отриманий продукт 1:1 або ж використовувати лише одну з половинок. Також можна варіювати ступінь натиску та робити кастомізовані суміші.

Скажу чесно, я не пробувала сироватки окремо, завжди натискала одночасно на дозатори та змішувала в долоні перед нанесенням).

Ця "сироватка Маска" в мене в ранковій рутині, користуюсь близько двох місяців, тож можу впевнено говорити про ефекти та враження від такого незвичного продукту 🙃.

По-перше, пептиди продовжують свою роботу на моєму обличчі і це не може не радувати)). Звісно, все в комплексі, наразі користуюсь ще оцим чудовим кремом - https://club.makeup.com.ua/post/27540/ , але і від сироватки соло бачу ефект (на фото шкіра після всотування есенції та сироватки Neogen без фільтрів та обробок).

Окрім розслаблення м'язів не можу не відмітити сяяння! Це останнім часом моє захоплення, тож вишукую ті продукти, які підсилять цей глоу та допоможуть у створенні гласскін.

Щодо епідермального бар'єру - ефект також присутній, бо якщо дивитись на обличчя не через х2 камери смартфона, то не видно отих рожевих цяточок, а ніби шкіра просто має здоровий рум'янець☺️.

Але тут, звісно, теж не обходиться без додаткових трітментів - от якби в мене не було проблем з почервонінням, цілком можливо, що Neogen Dermalogy Probiotics Double Action Serum впоралась би і соло. А так маю ще Cicaplast (https://club.makeup.com.ua/post/26630/), бо іноді після тривалої прогулянки в полі, коли вітер в обличчя і вологий морозець - без важкої артилерії не обійтись😅.

Тож, продукт однозначно цікавий, робочий та економічний (всього 44 мл - по 22 кожної сироватки). Після його закінчення мені цікаво продовжити знайомство з брендом, але от хотілося б обрати щось більш лаконічне за складом, наприклад, з прополісом, або з самими пробіотиками - щоб було легше відстежити ефект від конкретного активу та розуміти, що саме на мені працює найкраще.

Бажаю всім хорошого дня, здорової шкіри та тільки вдалих покупок! 😘