#wishlistmakeupclub

#wishlistmakeupclub
#wishlistmakeupclub

Привіт усім! Насправді мої найзаповітніші б'юті-мрії і б'юті-бажання не пов'язані з makeup.ua, тому я соромилася показувати всім свій дуже скромний і нудний віш-ліст на мейкапі. Але моя люба А. переконала мене, що соромитися не треба, тож в останній день челенджу я все-таки наважилася продемонструвати вам свій список. Він короткий. До речі, я помітила, що мені достатньо потримати якийсь продукт у віш-лісті кілька місяців, щоби просто перестати його хотіти. І мій гаманець мені дуже вдячний за це.
Отже, що у списку?
Перші позиції - це рекомендації дівчат із клубу. Тут у мене навіть не топ-5, а всього лише топ-3.
Цікавий сонцезахисний крем Pharmaceris Emotopic Mineral Protection Cream SPF50+, який порадила люба моєму серцю Людмила. Ось її допис, дуже раджу: https://club.makeup.com.ua/post/11289/ І взагалі раджу всі її пости, вони прекрасні, хоч їх і мало.
Ефективний безалюмінієвий дезодорант The Lekker Company Natural Deodorant, який порадила мені шановна O'L - моя перша підписниця і підписка 🥰
Маска для волосся Inebrya Karyn Deep Shine Mask. Брендом зацікавилася після крутих дописів від Marina V https://club.makeup.com.ua/post/11853/ і Lela https://club.makeup.com.ua/post/11746/. Вона мені сподобалася за складом, та й ефект по ідеї теж має бути хороший.
Наступні позиції - це вже мої особисті бажання. Тут в основному вітамінки, нічого особливого, просто в аптеках набагато бідніший асортимент, та й бігати шукати те, що потрібно, ліньки.
Крім цього ще відстежую, коли з'являться в наявності мінеральний санскрін Derma Eco Baby Sunscreen High SPF30 (невисока ціна, хочу собі для тіла) і хна Chandi, якою фарбую собі волосся (добре пігментована і дуже дрібного помелу). Ось і все. Я ж казала, нічого видатного. Попереджала 😅