Vikulyk

#maybellinenymakeupclub 4 відтінки і 5 варіантів макіяжу губ

#maybellinenymakeupclub 4 відтінки і 5 варіантів макіяжу губ

Помади Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick дуже класні, я знайома з подібною текстурою і просто обожнюю такого роду продукти.

Вони супер стійкі, як для глянцевого покриття (на початку можуть ледь перебивались, але на вигляд макіяжу це ніяк не впливає), насичені і комфортні в носці, я наношу сміливо без бальзаму і не відчуваю згодом сухості, змивати їх важко, доводиться використовувати двухфазну змивку, потримати декілька секунд і тоді все стає чистенько.)

Помади відчуваються липкими, що властиво для такого фінішу, але з часом ця липкість все менше проявляється.

Аплікатор супер м’який і зручний, з ним так круто промальовувати губи.

Свотчі відтінків

Туш спочатку не зрозуміла, оскільки війки дуже голо виглядали, але десь на третій раз вона так шикарно розфарбувалась і це просто Вау! Вії дуже підкручені і об’ємні, погляд виразний, стійкість хороша. Все, що можна отримати хороше від туші, я тут знайшла і дуже заловолена.

Гортайте наступне фото, там одне око промальоване, інше-ні, для ясності ефекту.

Повертаюсь до помад.)

Відтінок 10 Lippy дуже красивий припилений бордовий і мені подобається своє відображення з ним в зеркалі, він трішки темніє і капельку червоніє з часом і починає асоціюватись з кольором ягідного пуншу.

15 Peachy досить світлий і теплий, з моїм підтоном шкіри, те, що потрібно. Це красивий нюдово-персиковий відтінок, який буде класно поєднуватись з більш темним олівцем для губ.

Підібрала під цей відтінок такий ретро макіяж очей.

20 Coy справжній хамелеон, спочатку це світло-сливовий, згодом набуває більш бузкового забарвлення, на моїх фото видна еволюція даного відтінку. Нажаль він не дуже мені пасує, але під холодний мейк і припустим, якщо я захочу знову затонувати волосся в чорний, то може виглядати супер виграшно. Сам по собі він класний, але для мого типу зовнішності суперечливий варіант.

50 Wicked яскравий класичний червоний, його потрібно нашаровувати для ідеального вигляду, щоб уникнути пробілів, але результат того вартує, бо виглядає супер ефектно.

Давно мріяла про червоні стрілки, спробувала, і це так прикольно, я не чекала.

І останнє поєднання 10 і 15 відтінків, мені воно дуже сподобалось))) В центр губ нанесла світліший, а по контуру темний відтінок.

Тому дівчата вам на заміточку)

Продукти в боксі просто неймовірні, я дуже задоволена і щаслива, що мейк ап мене познайомив з ними, вивчила і інші відтінки цієї помади і тепер незнаю, як втриматись від наступних покупок.

І я вся така від Maybelline)))