Alina Litva

Шампунь Specifique Bain Vital Dermo Calm від Kerastase

Шампунь Specifique Bain Vital Dermo Calm від Kerastase
Шампунь Specifique Bain Vital Dermo Calm від Kerastase

Я періодично страждаю від випадіння волосся і лупи через стрес, це приходить і йде. Але раптово я стала страждати від чутливої шкіри голови, що лущиться.

Сухість і лупа - це різні речі. Лікування такої шкіри засобами для волосся від лупи не допомагає, а тільки погіршує ситуацію. Трихологи частіше рекомендують лікування Vichy, а мені не заходять їхні ароматизатори. Люблю, щоб кожне миття волосся супроводжувалося ароматерапією. Я обрала перевірену часом (і чоловіком) серію Specifique - унікальна за своєю формулою, цитата - «гамма для чутливої і схильної до стресу шкіри голови». Яким чином, у чому унікальність формули, інгредієнти - вся ця грамота мене більше не цікавить. Я просто дивлюся на результат.

Шампунь Dermo-calm розроблений для заспокоєння чутливої шкіри голови та не має у своєму складі силіконів. Його дія полягає в тому, що він знімає подразнення і водночас запобігає свербежу. Шампунь забезпечує волоссю м'яке, але ефективне очищення. Надмірне використання засобу може спричинити відчуття неочищеного волосся, важливо дотримуватися рекомендації бренду щодо технології нанесення.

Мені знадобилося близько 2 тижнів, щоб позбутися сухості і заспокоїти шкіру голови. Слідом за лущенням зникли чутливість і свербіж. До мене повернувся природний об'єм, довжина - шовк, на дотик - м'які, пахне приємною свіжістю. Взяла за акцією 500 мл, виходить дуже вигідно.

P.S. Іноді здається, що бренд уже віджив своє, але можливо, що ми просто вже занадто задивилися на нього в салонах.