Anna_feerie

Як Аня виграла крутезний бокс від Лореаль

Як Аня виграла крутезний бокс від Лореаль

Дівчата, хочу показати вам, які бомбезні подарунки мені прийшли)

Цей бокс я виграла в конкурсі Makeup.ua та L'oreal в Інстаграм і була дуже заінтригована тим, що ж ховається під загадковим формулюванням "набір продуктів")).

І ось нарешті приїхала моя коробочка, тож давайте дивитися разом:

Сироватка-філер, денний ліфтинг-крем та маска для очей з лінійки Revitalift

Ця серія відправляється на тестування для володарки більш підходящого типу шкіри, тож з часом, сподіваюся, зроблю докладний допис з результатами анти-ейдж терапії 😎.

Як Аня виграла крутезний бокс від Лореаль
Як Аня виграла крутезний бокс від Лореаль

Ось ці штучки дуже зацікавили, але діметикон в складі шампуня одразу натякнув, що це продукти не для моїх кучерів)) Силікони розпрямляють мої локони, тож в моєму випадку краще їх оминати. Але! В мене є подруга, яка любить своє волосся саме рівним, тому їй точно має сподобатись ❤️.

Це класичний червоний, а я якраз у пошуках своєї голівудської помади, тож однозначно буду робити шикарні мейки))

Туші в Лореаль класні, це всі знають, тут силіконова щіточка та екстра-чорний колір для створення драматичного ефекту. В мене запас тушей десь на рік 🤣 Якщо зумію домовитися зі своєю внутрішньою жабкою, то поділюся з подругою... але ж так цікаво і самій спробувати🤪

Ось тон я хотіла найбільше). І знаєте що? Він у відтінку 2-3, що точно не для моєї блідолицої мармизки🤣. На свотчі видно, що колір темніший та має теплий підтон, тому ця завітна баночка поїде до нової власниці).

Побачити фарбу в боксі було доволі неочікувано). Вона чорна, а я поки не готова так кардинально змінювати зовнішність (як гадаєте, мені було б гарно з темним волоссям? Бо я себе не уявляю брюнеткою🤪).

На додачу маємо ще спрей для маскування сивини в тому ж відтінку (ех, якби ж він був світло русявий))). Ця парочка відправляється до однієї красуні з нашого чудового ком'юніті (даю підказку: в неї такі фото, що просто відпад😍).

Не все мені підійшло з об'єктивних причин, але я дуже люблю робити подарунки, тож все одно щаслива виграти стільки всього!) Дівчата вже називають мене "наш неСікрет Санта" 😁.