ksnklb

Що б я придбала, як би вся косметика зникла 🤔

Що б я придбала, як би вся косметика зникла 🤔

Ще раз згадаю krislemly та її допис: https://club.makeup.com.ua/post/12280/

Переходьте і читайте🩷

Така тема змусила мене задуматись, адже декоративною косметикою користуюсь не так часто, а от догляд, тут мені все треба 😅 Тому більше напишу про любимки з декоративки, без яких я б і змогла обійтись, але це мої любимки🤎

Нижче на фото є свотчі, тому почну із нижчого – олівець для брів.

  • Олівець для брів GlamBee Contur Brows Auto механічний, для мене він виявився найкомфортнішим з поміж олівців, як і у нанесенні, так і у носінні. Зараз стараюсь фарбувати фарбою/хною, щоб менше паритись, але коли потрібно намалювати брови, зробити чіткішими чи замалювати частинкою де випало декілька волосин, то він завжди під рукою.
  • GlamBee Matte Nude. Темний, майже коричневий відтінок, 05. Купила колись по акції і закохалась, до карантину та носіння масок носила лише її. Стійкість середня, але на губах дуже ніжна. Маю на меті зробити про неї більш детальний огляд.
  • Мамина стара помада від Avon. Швидше за все у неї закінчився термін придатності і я дуже грішу. Не повторюйте такого, а краще порадьте аналог такого відтінку. Це звичайна помада, темний нюд, нажаль номер не змогла знайти на ній. Має багато шиммеру, через що на губах є блиск. Люблю комбінувати її з GlamBee Matte Nude. І так, стійкість у неї погана(
  • І так, Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick. Відтінок 15 - Peachy 🍑. Чесно, не думала, що його полюблю, але наразі це мій фаворит, адже можна скомбінувати з будь-якими образами і носити у будні та святкові дні.

І от, така у мене підбірка) Сподіваюсь, було цікаво🤎🤎🤎

Що б я придбала, як би вся косметика зникла 🤔