Blondie_rs

Бальзам для губ Catrice Drunk'n Diamonds

Бальзам для губ Catrice Drunk'n Diamonds

Привітик! У березні в мене було День народження і я вирішила зробити собі подарунок. Тим паче, що у багатьох своїх колег бачила цей бальзам, і думаю: "Як мінімум - це фотогенічна штука для зйомок". Десь так воно і є...

Ходила тестити в магазини і мені наче на руці сподобався. Інша знайома влучно підмітила, що візуально він схожий на бальзам від Худи (ще й по формі дуууже нагадує).

Чесно, ще так багато фотографій одного продукту в мене не було 😅 Я два дні не могла відірватись від цього бальзаму, бо мені воно подобалось, як виглядає в кадрі. У всіх ракурсах. У всіх позах 😂

Виготовлений з якісного пластику. Кришечка рожевенька прозора з блискітками. Футляр ніде не люфтить, все дуже добротно зроблено.

Я одразу звернула увагу на те, що на етикетці вказано "plumping lip balm". А плампери у нас мають здатність візуально збільшувати губи. Довго не думаючи, я таки взяла його у відтінку 010.

Запаху наче не має, але якийсь легкий такий шлейф невловимого приємного аромату все ж можна відчути, якщо надто сильно вдихнути.

Текстура приємна: не скажу що дуже жирненька, якщо порівнювати з Кармексом [а я їх затятий фанат], але така в міру поживна та не липкуча.

При денному світлі на руці (2 фото) його по суті не видно. 010 відтінок дає дуже легкий рожевий "тінт" з гарними мікро-блискітками, які видно на сонці чи вспалаху (відео 3 слайд).

Виглядає справді гарно! Але це так получилось лише на фото. При денному світлі блискітки непомітні, а на моїх бліденьких губах воно взагалі ніяке. Тож, для більш чіткого вигляду буду давати розтушований контурний олівчик. Губи візуально не збільшує, не доглядає, а лише живить, як звичайна помада.

На 2 фото можете побачити, як бальзам підкреслює легкі шелушіння. Поносивши кілька години, ситуація не змінилась. Тому я все ж Кармексу зраджувати не буду.

Отже, цей бальзам від Catrice я б назвала скоріше блиском для губ в формулі помади. Сприймаю його чисто як декоративний засіб, а не доглядовий.

Добірка естетичних фото все ж вартували цієї покупочки 😊 Такий от він - хайповий бальзамчик drunk'n діамантів!