alena.rosee

Kilian: від зухвалої дівчинки до статусної жінки

Kilian: від зухвалої дівчинки до статусної жінки

Аромати Кіліан - це не тільки ольфакторна подорож та парфумерні фантазії, це і розумне споживання для клієнтів бренду.

Бренд до кожного свого аромату випускає фірмовий рефіл, тобто запаску. Коли закінчується ваш парфум, ви купляєте рефіл, переливаєте та маєте знову улублегкий аромат в рідному гарному флаконі.

Рефіли , як і бренд, пережили різні трансформації.

Спочатку це були просто прозорі флакони з звичайними чорними кришками, непримітні, не гарні, просто як тара для дорогоцінного наповнення.

Потїм рефіли стали гарненькими , такими як в мене на фото, з'явилась ціла система як його вкрутити в оригінальний флакон , що б не втратити ні краплі аромату.

Зараз рефіли в новому дизацін, вони стали прозорі , але дизайн майже не змінився.

Kilian: від зухвалої дівчинки до статусної жінки

На прикладі показую як просто і легко заправити оригінальний флакон , інструкція є в кожному рефілі, акуратно вкручується флакон та сбоку ви дивитись за відміткою наповнення (прозора рисочка сбоку), наприклад коли треба налити менше, чим 50 мл.

Вигідно це?

Авжед , особливо якщо маєте оригінальний флакон чи атомайзер. Атоми Кіліан також є перезаправляємими.

Декілька слов про аромати )

Good Girl Gone Bad

Найпопулярніший аромат бренду, мабуть це той аромат з якого бренд пішов у загальні маси, якщо можна так сказати))

Для мене це не є найулюбленішим ароматом Кіліан, але однозначно подобається.

Це трошечки зухвала , фантазійна дівчина , яка проживає яскраве життя , та дівчина що живе теперішнім , весела, грайлива , іноді незрозуміла , трошки творча, любить подорожі та флірт.

По- справжньому , османтусовий вихор трошки дурманить та манить, тубероза обманює наше ольфакторне і видає , то персики, то полуницю, а білий кедр в базі монолитно не дає розслабитись тим грайливим акордам зверху.

Стійкість 6-8 годин. Шлейф на 4 з 5.

Woman in Gold

Яка б назва не була у цього аромату, хоч будь-яка, не не відміняє той факт, що з нього просто кричить той люкс, який можна уявити при згадці золота чи чогось золотого.

Ця жінка просто шикарна. Вона стильна, статусна, все при ній, вона точно знає чого хоче зараз, завтра та через рік. Їй не потрібен зайвий флірт чи якісь зухвалі посмішки - сам її настрій говорить про неї. Вона може бути і ровесницею Фантазійної дівчинки , але з зовсім іншими намірами та думками. Вона тендітна, але міцна, витончена, мовчазна, бо погляд говорить за неї та паралельно зводить з розуму чоловіків )

Насичений букет білих фрезій та троянд з крапельками мандаринопого нектару на солодкій пухнастій базі з ванілі та бобів тонка. Акігалавуд иа Пачулі дають композиції деревно - землярий акорд .

Стійкість: до душа чи ванни. Шлейф 3 з 5.