Той самий скраб з реклами

Той самий скраб з реклами

Ми вже звикли , що шкірі обличчя та тіла потрібне періодичне злущення, але, нажаль, часто забуваємо про шкіру голови, хоча саме їй необхідне якісне очищення!

Адже саме шкіра голови швидше всього жирніє, на ній залишаються часточки доглядових та стайлінгових засобів, які можуть провокувати лупу та подразнення, тому самим лише шампунем не обійтися.

Я завжди користувалася пілінгами, але вирішила спробувати скраб.

Вибір впав на скраб українського виробника Mr.Scrubber з ментоловим маслом та кератином, і це було не випадково, так як цей скраб користується шаленою популярністю в інста-блогерів, я вирішила спробувати і сама.

Пакування

Скраб знаходиться в симпатичній чорній баночці об'ємом в 250 мл, мені сподобалося що засіб має захисну мембрану, тобто ніхто його до мене не чіпав.

Сам скраб білого кольору з часточками абрикосових кісточок, на які саме покладено скрабуючу функцію.

Має приємну, таючу текстуру.

Для мене великим плюсом стало те, що скраб зручно наносити, він не стікає, не розвалюється клаптями, як інші подібні продукти, а ще аромат дуже сподобався, такий свіжий, ментоловий...

Використання та результат

Скраб потрібно наносити на вологу шкіру голови, м'яко масажуючи, потім змити шампунем.

Я спочатку мила голову шампунем, потім скраб, далі ще раз шампунь.

Результатом була приємно вражена.


Скраб дійсно гідний своєї популярності, він добре піниться, гарно очищує шкіру, злегка охолоджує, після нього, як не дивно, волосся м'яке та блискуче, навіть з'явився невеликий об'єм.

Користуюсь скрабом 1 раз на тиждень протягом місяця, за цей час зникла лупа та злущення шкіри, яке виникало у мене влітку, плюс приємним бонусом стало те що волосся довше залишається чистим та обємним.

Тож як виявляється, іноді, варто довіряти і рекламі)

Той самий скраб з реклами