Олена В

Mr. Scrubber Body Shimmer Bronze

Mr. Scrubber Body Shimmer Bronze

Купила цей шиммер ще минулого літа. Але так і не користувалася ні разу. Цього літа витерла з нього пил))) і таки наважилася спробувати.

Почну з того,що я маю дуже світлу шкіру. І коли вибирала ,то не знала який буде кращий: щоб і не затемний, і щоб виглядала шкіра загорівшою хоч трохи. Вибирала чисто по відгукам. Ризикнула саме цей темний купити.

Коли він приїхав,то зрозуміла,що він рудіший ніж я думала. І дуже засмутилася. Мабуть тому й закинула його в коробку пилом покриватися.

Але вийшло не так все й погано.

Якщо добре його розтерти,то виглядає дуже красиво. Головне не нанести занадто багато, бо тоді шкіра буде дійсно рудою і в плямах та розводах.

Якщо нанести трохи,то шкіра буде виглядати наче зовсім трохи сонце її поцілувало (рудого чи сильно жовтого відтінку немає) і доглянутою. Блискітки дуже ніжні,ненав'язливі,надають просто сяйво шкірі і легке мерехтіння. І це жирний плюс.

Запах дуже класний,солодкуватий, в складі кокосова олія. Мені пахне просто зефіром.

Хоча в складі і є кокосова олія, мені здолося,що шиммер не зволожує шкіру,а сушить іі,підкреслюючі неровності шкіри. Тому я його наношу на сильно зволожену кремом шкіру. Тоді рівніше лягає. І сяє навіть вдома)))

Із мінусів:

-великий розхід;

-не стійкий до води і скажу більше, може в'їдатися в одяг( біле з ним носити обережно) але це й не дивно.

-сушить шкіру як я вже сказала

Висновок мною був зроблений такий: має місце бути на літо,якщо ви не хочете виглядати білою міллю і якщо хочете мати сяючу шкіру. Бо дійсно коли нанести на зволожену шкіру,то шкіра виглядає дуже доглянутою,з дуже-дуже легким загаром.

Якщо хочете щось стійке,то вам точно треба брати крем-автозасмагу, зараз варіантів безліч. Якщо в басейн ідете,то шиммер не підійде ніяк. Якщо не до води, то дуже непоганий варіант!

Можливо треба спробувати наносити крем-автозагар декілька днів,щоб шкіра була темнішою. А потім цей шиммер. Треба експериментувати.

Але точно скажу, що навіть білосніжкам підходить!

Mr. Scrubber Body Shimmer Bronze