Nata_Po

Нарешті і до мене приїхала чудова коробочка від Makeup)

Нарешті і до мене приїхала чудова коробочка від Makeup)

Я дуже чекала цю коробочку, адже вона має багато цікавенького, яке я хотіла спробувати, і (спойлер), на основі неї я вже хочу придбати ще дещо :)

Отож, поїхали дивитись на все по черзі) До кожного продукту намагатимусь дати обіцянки виробника, напишу про склад, та потім власні враження.

Від виробника:

За способом використання - це як стандартний спрей для волосся, який можна нанести як на вологе, так і сухе, і його не потрібно звивати.

У складі є 2% гіалуронової кислоти і виробник обіцяє, що волосся повинне зволожуватись та потовщуватись після кожного використання.

Також заявлено, що баночка може перероблятись.

Склад:

З цікавого є кокосова олія, гіалуронова кислота, рослинні олійки, ряд емолентів та консервантів з ароматизаторами.

Мої враження:

Пахне спрей приємно, типово длядоглядової косметики для волосся. Я особисто щоразу використовую після миття голови спреї-незмивашки, тому і цей спрей залюбки використаю і напишу більше детальний відгук про ефективність.

Від виробника:

Шампунь продається у повнорозмірному форматі на 300 та 1000мл. Згідно обіцянок шампунь повинен гарно очищати, пом'якшувати, зволожувати, долати проблему посічених кінчиків, а також, що приємно, в складі немає силіконів та парабенів.

Склад:

Саліцилова кислота, протеїни пшениці, гідролізований кукурудзяний крохмаль, різні емульгатори, ароматизатори та консерванти (стандартно)

Мої враження:

Пахне приємно, більше нічого сказати не можу, бо не використовувала. Але, як побачила, дуже багато неоднозначних відгуків і багатьомлюдям шампунь не підійшов, але це не означає, що він поганий. Просто питання догляду - доволі індивідуальна річ. Та і пишуть, що він для пошкодженого волосся, а отже немає сенсу його використовувати на здоровому натуральному нефарбованому, бо воно його може перенасичувати.

Від виробника:

Кондиціонер є у розмірі 300мл. І в цілому бренд рекомендує для повноцінного догяду використовувати шампунь, кондиціонер та спрей. Кондиціонер також повинен зволоужвати, розгладжувати, зміцнювати, зволожувати, полегшувати розчісування і фактично ставати альтернативою салонним варіантам догляду.

Склад:

У складі є фактично ті самі активи, що і в шампуні, гідролізовані протеїни пшениці, кукурудзяний крохмаль, зволожувальні компоненти, провітамін B5.

Мої враження:

Кондиціонер чи маску для волосся я також використовую щоразу, бо в мене волосся має схильність плутатись, тому без них я не уявляю свого життя. Цей засіб має приємний аромат та зручний туристичний розмір. Після використання поділюсь враженнями.

Від виробника:

Це вже більш універсальний засіб для будь-якого типу волосся, який має значн покращити його стан вже навіть за 1 хв. Після використання маски волосся має отримати додаткове живлення, підсилення блиску, розгладження, відновлення еластичності, пом’якшення, а також має покращитисьситуація з ламкістю та посіченими кінчиками.

Склад:

Склад безпечний, єдиний потенційно сумнівний - ароматизатор (Це стандартно. Але, у складі є силікони. Також маємо олію ши,

Мої враження:

Маску, на жаль, навіть понюхати не вдасться. Але думаю, що 30 мл мені вистачить точно на 2 рази, а може і більше, маскамає середньої густини консистенцію. Але, все ж, я думаю, що для кращого ефекту її можна потримати і трошки довше, аніж 60 секунд)

Від виробника

Спеціальна подвійна щіточка з закрученими гачками однією робочою стороною збільшує довжину та формує вигин, а іншою — розчісує та відокремлює кожну вію для максимального об'єму. Кераміди допоможуть протримати ефект понад добу, а також зміцнюватимуть самі вії. Стверджують про стійкість до 36 годин. Спосіб використання: почніть наносити туш за допомогою передньої сторони подвійної щіточки від коренів вій для надання довжини та підкручування. Після цього, використовуйте бічну частину щіточки для розділення вій та ще більшого об'єму.

Склад:

Заявлені у складі кераміди, але я їх особисто не бачу, або вони записані якось інакше, або не зовсім достовірний склад на сайті. Тому нічого не можу написати.

Мої враження:

Мене дуже здивувала щіточка. Бо вона з одного боку практично плоска, а з іншого - має довші та підкречені щетинки. Я звикла до таких пухнастих щіточок, як у Maybelline, не силіконових, а тут я навіть не знаю з якого боку до неї підійти) І, що мені не дуже сподобалось на перший погляд - що вона набирає достатньо багато туші одразу. Але, я переглянула багато різних відеооглядів і вона має працювати на ура. Тож, як тільки завершу свою, думаю, що розпочку користуватись цією, бо вона дуже оригінальна.

Від виробника

Заявлено, що дана тональна основа повинна дещо зволожувати, розгладжувати рельєм, маскувати недоліки, додавати легкого сяйва, не повинна забивати пори, а також давати легкий натуральний фініш. Перед застосуванням рекомендовано гарно її розтрусити, щоб змішати усі інггредієнти.

Склад:

Тут є спирт на 4-у місці, тобто його тут достатньо і скоріше за все, він доданий, якраз для адекватного змішування складників. Також є силікони, все решта - більш-менш стандартне.

Мої враження:

На сайті заявлено 2 відтінки 0,5-2, та 2-3. Я не вважаю себе дужесвітленькою, тому замовила відтінок 2-3. До того ж, я в принципі підзасмагла і шкіра зовсім не є блідою, але, на мій смаквідтінок міг би бути на півтона світлішим. У нього виражений жовтуватий підтон і він створює відчуття засмаги на обличчі. На літо - це ок, але на холодну пору року буде однозначно ту мач, а особливо при доволі щільному нанесенні (я люблю легеньке покриття). І все ж, поки я не нанесла консилер і не висвітлила ним центральну частину, мені було трошечки затемно. З консилером - супер. По текстурі - вона дуже ріденька, неначе тональна водичка. Я ще з такою текстурою не була знайома. Я її нанесла на обличчя, а далі спонжиком розподілила рівномірно по обличчю і мушу сказати, що вона дає приємне легке припродне покриття. І це її беззаперечний +. Є якесь відчуття, наче вона з вологої текстури перетворюється і більш оксамитову пудрову і це також приємно. Не підкресила недоліків, гарно вирівняла тон і по факту залишилась непомітною.

Щодо аромату - то так, тут доволі відчутний спирт і мені це не дуже подобається.

Тим не менш, мені так сподобалась ця легка текстура, невагомий ефект та легкість розподілення, що я серйозно роздумую над тим, щоб придбати світлу версію і міксувати їх між собою для отриманні ідеального відтінку. Бо усімої більш ранні тоналки були густі, складніше розподілялись і моглипідкреслювати лущення, провалюватись в складки і виглядати так собі. А тут, я думаю навіть пальцями розподілив, зробив мейк і побіг. Це мені дуже подобається. Але, хочу проходити з нею цілий день, подивитись чи не буде моя шкіра після використання сухою чи подразненою, а тоді замовлю вже світлий відтінок і буду щаслива. Хоча, я не думаю, що вона мала би пересушити шкіру, бо в мене достатнє зволоження, а тоналкою я користуюсь фактично лише "на свята".

На фото, де є три свотчі, перші два - це консилери, один світлий, інший темніший, третій жовтуватий - якраз сироватка.

Що ж, я дуже вдячна Makeup за знайомство з класними продуктами, якими залюбки користуватимусь. Я щаслива, що знайшла таку спільноту, де можна не лише ділитись власними відгуками і думками, але і читати цікаві лайфхаки чи огляди на продукти, про які я могла і не здогадатись (як от з гелем для брів).