YuliHrytskoff

Couture Parfum "Souffle Vanilla"

Couture Parfum "Souffle Vanilla"

Couture Parfum (Кутюр'є Парфум) – це молодий український бренд нішевої парфумерії, народжений у результаті багаторічного досвіду роботи його творців у різних парфумерних сегментах, який увінчався випуском у 2019 році нової колекції ароматів Premium Collection, розроблених виключно на французькій сировині.

Couture Parfum - це не виробник парфумерії, яка орієнтована на масового споживача, ні, це маленьке крафтове виробництво, у продажу якого на даний момент представлено трохи більше десяти ароматів. Але зате яких! Кожен аромат Couture Parfum – це цілий світ зі своїм самобутнім звучанням! У кожному з них відчувається душа та шматочок серця його творців.

У попередніх своїх відгуках на парфумерію я неодноразово згадувала, що ваніль - це моя найулюбленіша нота в парфумерії і я просто не можу пройти повз жодного аромату, в назві або букеті якого звучить слово "ваніль". Тому, зовсім не дивно, що серед усіх парфумованих вод Couture Parfum мій погляд впав саме на ванільний аромат "Souffle Vanilla", який виявився настільки "моїм", що згодом витіснив собою всі мої інші аромати з ванільним звучанням. Цей парфум - це не просто гурманський аромат, це особливий ванільно-молочний аромат, який, незважаючи на всю свою солодкість, зовсім не позбавлений ніжності та шляхетності! Але про все по порядку...

Бренд: Couture Parfum.
Колекція: Premium Collection.
Назва аромату: SOUFFLE VANILLA.
Концентрація: extrait de parfum (духи) - ("Extrait de Parfum" - чистий парфум або парфуми – найбільша концентрація ароматичних речовин).
Прем'єра аромату відбулася у 2019 році.
Група ароматів: солодкі, гурманські.
Категорія: нішева.
Стать: для жінок.
Країна: Україна.
Зроблено в Україні.

Спочатку парфум був упакований у красиву чорну матову картонну коробочку, на якій золотим написом нанесена назва бренду.

Відкриваю кришку коробочки, а там парфум дбайливо покладений на вичурну сатинову подушку! Чесно зізнатись, я такого розкішного дизайну в оформленні парфумерії вже не бачила давно!

Сам флакон парфумованої води виготовлений із чорного напівпрозорого скла з дуже незвичайним рельєфом.

На сонечку флакон переливається різними кольорами - то синім, то зеленим, то червоним... змушуючи просто не відриваючись роздивлятися його і милуватися цією красою!

Флакон оснащений розпилювачем, який працює абсолютно безпроблемно, не заїдає, парфум подає дрібнодисперсною хмаринкою.

Об'єм духів-50 мл.

Згідно з описом виробника, піраміда аромату складається з таких нот:

Верхні ноти: збиті вершки, бісквіт.
Нота серця: карамель, мигдальний горіх, какао.
Базові ноти: мадагаскарська ваніль, сандал.

Незважаючи на всю багатогранність нот, парфумована вода SOUFFLE VANILLA звучить дуже гармонійно, з її загального букету складно вирвати якусь одну ноту і сказати – ось це "шоколад", а це – "ваніль"... Ні, це цілісна композиція, яка гармонійно переливається то солодкістю, то ніжністю, то гурманікою, то благородством.

Спочатку може здатися, що аромат різкуватий, але це і не дивно, адже концентрація парфумерної композиції в ньому дуже висока! Але буквально через кілька секунд після нанесення парфум "сідає" на шкірі найніжнішою вуаллю і від різкості не залишається і сліду, а тільки легка, напівпрозора хмаринка аромату.

Тепер скажу кілька слів про звучання аромату, як я це відчуваю. На старті аромат відразу ж підкорює своєю ванільною ніжністю, гурманською, солодкою, але зовсім не задушливою. Це молочна, вершково-ніжна ваніль... з усією своєю делікатністю та гармонійністю. Але за кілька хвилин ваніль починає збагачуватися солодкою пікантністю карамелі з нотою шоколаду. Шоколад молочний, смачний, з горішками та кріпсами... Цілий десерт в одному вдиху...

А коли аромат трохи "всідається" на шкірі, починає проявлятися його база... Томна і чарівна, окутуюча теплом мигдалю та димністю сандала.

Наскільки цей аромат красивий, мені важко передати словами! За описом може здатися, що парфум дуже солодкий, просто гурманський. Але це не так! Цей аромат - це рідкісний представник ніжної вершкової ванілі, яка не душить своєю солодкістю, а підкорює молочною ніжністю і делікатністю звучання.

Це аромат-конон, який огортає своєю м'якістю, теплом та затишком, не дратуючи ні його носія, ні оточуючих людей. Він асоціюється з домашнім теплом, передноворічними клопотами і відчуттям всепоглинаючого щастя... Його хочеться вдихати знову і знову, насолоджуючись цією розкішною обволікаючою ваніллю!

Шлейф в даному ароматі, я не сказала б, що дуже довгий. Це, швидше, близько сидячий до шкіри аромат, який не дратує і не заважає оточуючим вас людям. Але скажу, що обертатися слідом повз проходящих чоловіків змушує 😉 Справжній афродизіак!

Стійкість у парфумованої води дуже хороша! 6-7 годин аромат чутно виразно, а потім він потроху починає зникати. Але база відчувається на шкірі ще дуже довго.

Сезонність цієї води - це холодна пора року! Аромат буде красиво розкриватися, починаючи з середини жовтня і закінчуючи лютим - саме в цей холодний, вологий час аромат зігріватиме свого власника, даруючи прекрасний настрій!

Вікові рамки даного аромату, як на мене, досить лояльні - аромат підійде як зовсім молоденьким дівчатам, так і дорослим, впевненим у собі жінкам - все залежить від особистих уподобань!

Підбиваючи підсумки, хочу сказати, що Souffle Vanilla від Couture Parfum - це, без перебільшення, парфумерно-кондитерський витвір мистецтва, ваніль у якому є головним інгредієнтом, яка гарно поєднується з іншими, не менш смачними компонентами, які збагачують її, даруючи то карамельно- шоколадну насиченість, то вершково-молочну ніжність... Якщо ви справжні поціновувачі солодких ароматів, думаю, цей парфум не залишить вас байдужим!