Blondie_rs

Тінти від Nacific: мій перший досвід корисування

Тінти від Nacific: мій перший досвід корисування

Всім привіт! Вриваюсь у понеділок сонячним дописом про тінти для губ від корейського бренду Nacific. Це мій перший досвід користування даним типом продуктів, тож, на жаль, я не матиму з чим порівняти. Проте, про все обов'язково розповім.

До моїх рук потрапили одразу два кольори:

03 Pristine - у флаконі нагадує Dusty rose, такий запилений рожевий;

05 Lovable - трішки морквяний, хоча загалом просто яскравий червоненький.

Йдуть в індивідуальних стильних коробочках. Сам флакон тінтів виготовлений з добротного плотного прозорого пластику. Мінімалістичний лаконічний дизайн, який, не можу не відзначити, дуже фотогенічний!

Одразу показую свотчики. Як на мене - текстура надзвичайно нагадала L'oreal Color Riche caresse aque liquid lip lacquer [у мене був колись такий в далекому 2017, текстурка волога, наче наносиш більш густу водичку, яка має колір та не розтікається]. Тут аналогічна ситуація: мокра півпрозора формула, яку важко нанести рівномірно. Слід наслоювати, щоб на губах виглядав рівномірний покрив (зрештою, цього й не потрібно, бо це не блиск для губ, але раптом захочеться й так). Лореаль, пригадую, мав алкогольний запах. Тут віддушки наче нема, не відчуваю.

І тут я трішки розстроїлась: на губах різниці між відтінками майже не видно. А я покладала такі надії на 03. Уже так розмріялась, що буде такий гарний ягідний, стриманий темно-рожевий. Та де ... На маєш...

Аплікатор звичайної форми, але наносити такий вогкий продукт меганезручно. Постійно десь втікає, то залазить, то не долазить, де потрібно. Тож, наношу його акуратно - нашаровуючими непоспішними рухами.

Не було сенсу давати ще другий відтінок, адже 03 та 05 залишають 99% ідентичний колір. Якщо наловчитись краще, то це дуже швидкий та практичний варіант для тих, у кого бліді губи, як у мене. Єдине що - слід гарно перед нанесенням надати достатньо зволоження, адже тінт заб'ється у нерівності та підкреслить підсушену шкіру.

Тінтують дуже швидко. Я наношу плотним шаром, тримаю приблизно хвилину і знімаю ватним диском (можу навіть з міцелярною, колір не стирає). Покриваю зволожуючим доглядовим бальзамом і все - я готова на вихід!

Надзвичайно подобається такий варіант, особливо коли хочеться нанести лише бальзам, щоб гарно зволожити губи. А тінт чудово тримає відтінок протягом дня. Ввечері легко знімаю гідрофільною олією, коли змиваю весь макіяж.

Я тепер зацікавилась тінтами та хочу спробувати більш рожевенькі відтінки з велюровим покриттям. Заглядаю на Rom&nd та Peripera!

Бажаю всім соковитих губок та продуктивного тижня!