Strange Love

Мої улюблені автори Makeup Club

Мої улюблені автори Makeup Club

Hanna Domashenko - автор, якого я пам'ятаю чи не з перших днів на сайті. У неї завжди багато якісних дописів на парфумерію та косметику різної цінової категорії. Її ніжний фіолетово-жовтий мейкап отримав окрему кімнатку в моєму мозку, бо підкорив мене своєю ніжністю!


А. - пошуківець з досвідом. Якщо вам треба знайти якесь іноземне дослідження по певному косметичному інгредієнту, то можете бути певні: Адріана вже давно усе знайшла за вас, достатньо лише її запитати. Якби існував "Що? Де? Коли?" по космофармацевтиці, то А. його б вела. А ми б усі були учасниками і плакали від важких запитань.


Anna_feerie - еко-красуня з поглибленим вивченням корейського б'юті-ринку. Художниця. А чого лише варті її розкішні кучері? Вона розповість вам, як доглядати за такою прекрасною копною волосся.


Demchenko Alina - королева предметної фотозйомки. Знаю, ви також по-хорошому заздрите її вмінню перетворити звичайний відгук на кадри з глянцевого журналу завдяки професійним фото. Наша Білосніжка з фотоапаратом.


SomovaFM - людина, яка на китайських маркетплейсах вміє знаходити справжні б'юті-знахідки. Вона ж моя королева аналогів, завжди її наведенню відкрила для себе багато чудових замін улюбленим ароматам.


wowmom - талановитий автор з великим досвідом написання якісних відгуків. Професіональний оглядач та людина зі сфери краси! Кожне її фото варте обкладинки, а рекомендація - покупки.



Vikulyk - якщо ти любиш естетику вишуканої дорогої косметики, тобі до Віки. Так, бюджетні знахідки у неї також бувають, але "лухарі" - це її п'ятий елемент. Естетика у флаконах, в дизайні та у макіяжах.


Комарницька Тамара - там, де ми усі вивчали основи якісного догляду, Тамара, здається, уже викладала. Її публікації часто схожі на наукові роботи. З доказами, посиланнями на дослідження та авторитетними думками.


Елена - мій улюблений парфумерний автор. Обожнюю її відгуки за те, що вони дозволяють мені легко уявляти описані аромати. Окремо гріє серденько те, що тепер вона пише свої цікаві огляди українською.


Pilirina - не знаю чому, але її парфумерні огляди також читаю від початку та до кінця. А коли маю змогу, завжди тестую описані нею аромати. Дуже хочу Porta Nuova Trussardi за її рекомендацією.


Дослідниця - як на мене, одна із найталановитіших нових авторок. Кожен її пост, фото і свотч - довершені в своїй інформативності. Хочу бачити її значно частіше в своїй стрічці.


Blondie_rs - ще одна талановита авторка з дуже якісним оглядами. Без зайвої води, проте завжди з докладними фото товарів.


Oli Seagull - якісні фото, детальні описи. Тобто все, як ми любимо. У неї багато оглядів на корейські знахідки.