Гомаж пілінг для очищення шкіри голови Dikson Every Green
Детокс ефект, очищення та розслабляюча дія на шкіру голови.
З опису: детоксифікуючий пілінг з рослинними мікрогранулами, ефірною олією лаванди, евкаліпта і розмарину, очищає та розслабляє шкіру голови. Мілко подрібнена шкарлупа фундука, волоського горіха та мигдаля виконують механічну дію, видаляючи надлишок себуму та мертвих клітин, а ефірні масла лаванди, евкаліпта та розмарину надають тонізуючу й освіжаючу дію.
Виробник рекомендує перед нанесенням змочити шкіру голови, попередньо промивати шампунем не потрібно. Я використовую пілінг один раз на тиждень безпосередньо перед миттям: рівномірно наношу засіб по проділах, потім масажую і залишаю на шкірі на 5-10 хвилин. Після змиваю водою і промиваю голову шампунем двічі у звичайному режимі.
Відчуття після застосування пілінгу: волосся легке, об'ємне, пишне, шкіра голови починає дихати. Абразивні частинки у волоссі не застряють і вимиваються легко і швидко. Пілінг дбайливий до волосся: він його не сушить, не травмує, не плутає. Аромат мені не сподобався, але він ненав'язливий і не залишається на волоссі.
У порівнянні з відомим пілінгом від DSD має ніжнішу структуру, але мені не вистачило відлущувальних властивостей. Люблю коли механічне відлущування доповнюється кислотним. У цьому плані DSD перевершує. Ще з мінусів зазначу велику витрату засобу.
Коментарі (0)