Oli Seagull

Innisfree No Sebum Mineral Powder

Innisfree No Sebum Mineral Powder

Класна матуюча безколірна пудра від корейського виробника Innisfree.

Мені не потрібні кольорові пудри, бо я їх використовую тільки для закріплення макіяжу і прибирання жирного блиску. Ця малютка зі мною вже трохи більше року і я її обожнюю!

Innisfree No Sebum Mineral Powder

Склад в неї не можу назвати "чистим". Силікони, консерванти, віддушка, комедогенний емолент. То ж в кого дуже чутлива шкіра до цих компонентів, будьте обережні.

Мені вона , з моєю жирною , схильною до акне шкірою, проблем не робить.

Silica, Corn Starch Modified, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Caprylic/Capric Triglyceride, Mica, Methicone, Mineral Salts, Camelia Sinensis Leaf Extract, Mentha Arvensis Leaf Extract, Ethylhexylglycerin, Dimethicone, Glyceryl Caprylate, Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, 1,2-Hexanediol, Fragrance

На фото шкіра тільки з тонером і spf, матує мені на години 2-3 точно , в холодну пору навіть більше. Далі по троху починає пробиватися блиск, але дуже лайтово , пудра його поглинає і це виглядає доволі природньо, а не млинчиком🌝

Для нанесення я використовую пензлик від MaxMar. Дуже важливо, щоб пудра не підкреслювала зморшки і не провалювалась , наносити її вбиваючими рухами, а не возюкати по обличчю.