O’Ostah

Прощання з легендами Narciso Rodriguez

Прощання з легендами Narciso Rodriguez
Прощання з легендами Narciso Rodriguez
Прощання з легендами Narciso Rodriguez

Зима, вечір, я повертаюсь із відрядження потягом. Попереду спить дівчина, від якої точиться неймовірний шлейф. Я вдихаю цей густий, манкий аромат і не можу дочекатись, поки пані прокинеться, щоб запитати назву парфумів. Через тиждень кубик вже стоїть на моїй поличці… Відтоді (а це вже років 5!) Poudree став невідʼємною частиною мого парфгардеробу. Потім я закохалась у його трояндового брата Rouge, і цей роман тривав би вічність, якби парфумерний дім не вирішив відправити їх у вічність…

Впевнена, що багато із вас знайомі із цими шедеврами. Якщо ж ні - читайте допис далі. Можливо, він надихне вас і останні дорогоцінні пляшечки знайдуть своїх володарок.

Прощання з легендами Narciso Rodriguez
  • Початкова нота: Болгарська троянда, Жасмин, Квітка апельсина
  • Нота серця: Мускус
  • Кінцева нота: Ветівер, Кедр, Кумарин, Пачулі

Якщо ви боїтесь пудри і вважаєте її “нафталіновою” - Пудре змінить ваше уявлення. І не варто робити передчасні висновки. Познайомтесь із ним ближче, розносить, прогуляйтесь у різну погоду…

Для мене це аромат кашемірової ніжності. Він огортає теплом, змушує вирівняти спину і уявити себе справжньою леді. Раніше я була більш стриманою і носила пудре лише взимку. Але зараз це може бути мікророзпилення навіть у літню спеку, щоб не шлейфити на оточуючих.

Унікальність - 10/10, стійкість - 10/10, оформлення - 10/10. Poudree, я буду любити тебе завжди і розтягну по краплині на роки.

  • Початкова нота: Ірис, Болгарська троянда
  • Нота серця: Апельсиновий цвіт, Мускус, Тубероза
  • Кінцева нота: Боби тонка, Білий кедр, Ваніль, Ветівер, Екстракт білого кедра, Сандал

Троянда та іриси в оточенні пудри? Оце це комбо - подумала я і замовила пробник. Лежав він у мене довго, перше розпилення геть не вразило. Трішки схожий на Пудре, але більш квітковий… Вдруге рука потягнулась до Червоного  у магазині, і тут я зрозуміла, що у семплі була туалетна, а не парфумована вода! Від парфумки мені знесло дах, я вдихала його і не могла повірити, що щось могло перевершити Poudree.

Я би назвала Rouge помадною пудрою, він сидить ближче до шкіри, має менше мускусу і не змушує розправляти плечі. До Rouge пасує квітчасте плаття або шорти з топом, шкірянка або пальто, кроси або підбори. Він зі мною незалежно від пори року та часу. Люблю шалено і сподіваюсь схопити наостанок хоч один флакон у максимальному об’ємі.