Прощання з легендами Narciso Rodriguez
Rouge та Poudree знімають з виробництва
Зима, вечір, я повертаюсь із відрядження потягом. Попереду спить дівчина, від якої точиться неймовірний шлейф. Я вдихаю цей густий, манкий аромат і не можу дочекатись, поки пані прокинеться, щоб запитати назву парфумів. Через тиждень кубик вже стоїть на моїй поличці… Відтоді (а це вже років 5!) Poudree став невідʼємною частиною мого парфгардеробу. По тім я закохалась у його трояндового брата Rouge, і цей роман тривав би вічність, якби парфумерний дім не вирішив відправити їх у вічність…
Впевнена, що багато із вас знайомі із цими шедеврами. Якщо ж ні - читайте допис далі. Можливо, він надихне вас і останні дорогоцінні пляшечки знайдуть своїх володарок.
Narciso Rodriguez Narciso Poudree
- Початкова нота: Болгарська троянда, Жасмин, Квітка апельсина
- Нота серця: Мускус
- Кінцева нота: Ветівер, Кедр, Кумарин, Пачулі
Найжіночніша і найблагородніша пудра, яку я чула у парфумах. Вона точно не для всіх, а виною тому мускус, який вводить в оману своєю гучністю. Я ж зосереджина на припудреній троянді, кремових білих квітах, на замші та відголосках деревини.
Якщо ви боїтесь пудри і вважаєте її “нафталіновою” - Пудре змінить ваше уявлення. І не варто робити передчасні висновки. Познайомтесь із ним ближче, розносить, прогуляйтесь у різну погоду…
Для мене це аромат кашемірової ніжності. Він огортає теплом, змушує вирівняти спину і уявити себе справжньою леді. Раніше я була більш стриманою і носила пудре лише взимку. Але зараз це може бути мікророзпилення навіть у літню спеку, щоб не шлейфити на оточуючих.
Унікальність - 10/10, стійкість - 10/10, оформлення - 10/10. Poudree, я буду любити тебе завжди і розтягну по кра плині на роки.
Narciso Rodriguez Narciso Rouge
- Початкова нота: Ірис, Болгарська троянда
- Нота серця: Апельсиновий цвіт, Мускус, Тубероза
- Кінцева нота: Боби тонка, Білий кедр, Ваніль, Ветівер, Екстракт білого кедра, Сандал
Троянда та іриси в оточенні пудри? Оце це комбо - подумала я і замовила пробник. Лежав він у мене довго, перше розпилення геть не вразило. Трішки схожий на Пудре, але більш квітковий… Вдруге рука потягнулась до Червоного у магазині, і тут я зрозуміл а, що у семплі була туалетна, а не парфумована вода! Від парфумки мені знесло дах, я вдихала його і не могла повірити, що щось могло перевершити Poudree.
Я би назвала Rouge помадною пудрою, він сидить ближче до шкіри, має менше мускусу і не змушує розправляти плечі. До Rouge пасує квітчасте плаття або шорти з топом, шкірянка або пальто, кроси або підбори. Він зі мною незалежно від пори року та часу. Люблю шалено і сподіваюсь схопити наостанок хоч один флакон у максимальному об’ємі.
Коментарі (0)