Alyona Fedyk

Лак Nogotok French Couture: моя найкраща бюджетна знахідка

Лак Nogotok French Couture: моя найкраща бюджетна знахідка
Лак Nogotok French Couture: моя найкраща бюджетна знахідка

Коли ти сам собі nail-майстер, то зробиш все, аби твої нігті “релаксували”, і ти разом з ними. Якщо яскравий літній манікюр я довіряю лакам Кiko, то ніжний нюд – лише Nogotok. Перш ніж морщити носика, просто почитай, чому я наполягаю на тому, аби ти не витрачала гроші на Dior, а придбала лак, який коштує всього 25 грн.

Лак Nogotok French Couture: моя найкраща бюджетна знахідка
  • В роботі зі звичайним лаком перше, що тебе може дратувати – це час, що ти витрачаєш на очікування, поки лак застигне. О, як мені це знайомо. Ти хочеш спати, а три шари лаку кажуть тобі “Ну вперед, якщо хочеш 3D”. Лак Nogotok застигає за хвилини, окрім жартів. Поки я нанесла лак на нігті лівої руки, на правій вони вже готові до наступного шару. Відповідно, це на 100% запобігає появі бульбашок, які можуть утворюватись, якщо ти не витримала час сушки.
  • Текстура має оптимальну густоту: для мене вона ідеальна, тому що з нею легко працювати. Навіть один шар не полосить і виглядає дуже круто. Ніколи не думала, що звичаний лак може мати самовирівнювальну текстуру, але тут ця властивість дійсно є. Серія French Couture напівпрозора, тому єдине, що може тебе засмутити – необхідність нанесення 4-5 шарів. Але це в тому випадку, якщо ти хочеш щільний колір. Якщо хочеш “манікюр без манікюру” – нанось один, і насолоджуйся красивими нігтиками.
  • Кольори. О, вони неймовірні! Мій улюблений відтінок з цієї серії – 01. Він тепло-рожевий, на нігтях виглядає як камуфлювальна база. Я наношу його тоді, коли хочу, аби манікюр виглядав максимально природньо. 02 (на фото і відео) більш блідий: ідеальна холодна рожева основа під френч. Відтінок 04 має вже не таку напівпрозору текстуру, тому з ним трішки важче працювати. До речі, саме цей відтінок ідентичний (!) з Dior Tra-La-La, який до того ж менш стійкий. То чи варто переплачувати?
  • Стійкість лаку Nogotok неймовірна. Перед нанесенням я знежирюю нігтьові пластини звичайною рідиною для зняття лаку. Це дійсно покращує зчеплення покриття з нігтями. Далі – декілька шарів лаку (я наношу від 2 до 5), потім можу нанести прозорий лак-блиск цього ж бренду. А можу і не нанести:) На красивий глянець це аж ніяк не впливає, бо лаки Nogotok дійсно мають чудовий сяйливий фініш.
  • Пензлик не тонкий, як це буває у дешевих лаках, а доволі широкий, завдяки чому ним дуууже легко працювати. Я без зусиль наношу його біля самої кутикули, не створюючи “зубці”, які може утворити лак з тонким пензликом.

Як на мене, цих 5 пунктів достатньо, аби зрозуміти, що ці лаки – справжня знахідка. Якщо твої нігтики не мають гелевого покриття, просто спробуй і обов’язково поділись своєю думкою в коментарях❤️