alena.rosee

LAMEL The Myth of Utopia Body Glimmer

LAMEL The Myth of Utopia Body Glimmer

Подивишись відгуки на цей засіб , пішла і я тестити його.

В нашому магазині , в минулий раз , тестеру не було , купляти таку штучку за майже 450 грн без тестеру якось не хочется, тому сьогодні зайшовши в магазин , я побачила що добавили на стенд тестер.

Тестер був повністю новенький.

Сам флакон хороший такий, скло, гарний логотип . Дозатор не плюється, засіб видавлюється повільно і дозовано, якщо треба багато , то прийдеться багато разів натискати на спрей-дозатор.

Засіб гелевий, густий, не має аромату (чи я його просто не почула), розподіляється на шкірі нормально.

Але, саме цікаве, це ефект.

Це яскраве сяйво, суміш різного помолу блискіток і шиммеру, є і крупні, є і мікроскопічні . Шкіра не просто сяє, вона блищить!

Написано що засіб сухий, тобто висихає при нанесенні,, та й не знаю...

В мене на руці він протримався довго, я встигла прогулятись , сходити в декілька магазинів, ну десь півтора години і за цей час цей гель не застиг. Він як був жирний, так і залишився жирненький , тобто якщо я доторкнулась до одягу, сумки чи шкіри , блискітки перейшли і туди .

Не уявляю як його наносити на тіло , це ж всі речі будуть в блискітках, а на обличчя тим паче - тому що це сяйво м'яко кажучи не делікатне.

Вдома вже я вимила руки з милом , потім після прибирання ще пару раз, тобто через 3 миття з милом - в мене рука продовжувала сяяти ))))) так, тепер жирний шар засобу змився, але шиммер і не думав вимиватись)

Таку штучку я уявляю тільки на якісь літні фестивалі , пляжні вечірки чи щось типу такого, для міста (якщо і хочется сяяти) - це трошки ту мач)))

Чомусь відео не грузить, то ж додаю тільки фото , хоча хотілось додати відео більш наглядне .

LAMEL The Myth of Utopia Body Glimmer
LAMEL The Myth of Utopia Body Glimmer
LAMEL The Myth of Utopia Body Glimmer
LAMEL The Myth of Utopia Body Glimmer