Вікторія

Скільки можна мати тонерів і вважати себе адекватною дівчиною?

Скільки можна мати тонерів і вважати себе адекватною дівчиною?

Вирішила провести невелику ревізію відкритих засобів, бо щось їх накопилося. Останні два місяці виявилися дуже важкими і заклопотаними, тому догляд за шкірою в мене був досить механічний. Від бьюті рутини я ніколи не відмовляюся, навіть якщо дуже втомлена. Але якось не було часу замислюватися чи есперементувати.

Зараз в мене трохи більше вільного часу, тому вирішила зробити, щось типу Проджект Плану, і подобивати відкриті засоби, де залишилося "на донишку"

Отже, що ми тут маємо і чи це лікується?

Антивікова ферментована есенція Missha Time Revolution The First Treatment Essence RX

Заспокійливий тонер Pyunkang Yul Calming Deep Moisture Toner

Зволожувальний тонер з комплексом 9 пептидівMedi-Peel Peptide 9 Aqua Essence Toner

Тонер з екстрактом астрагалу Pyunkang Yul Essence Toner

Тонер есенція I'm from Fig Boosting Essence

Зовсім трошки залишилося тоніків від Missha, Меді піл та Pyunkang. Але про два останні я так думаю вже півроку, а вони все не закінчуються)

Дуже класні тонери. Люблю всі

Скільки можна мати тонерів і вважати себе адекватною дівчиною?

Missha - ріденька водичка, не обтяжує шкіру. Можна і зранку, і ввечері. Пом'якшує шкіру, робить її мякою та гладенькою. Зволожує. Вона вічна. Хочу закінчити і не хочу, щоб закінчувалася)

Про всю серію нічного догляду за шкірою від Міша писала тут:

https://club.makeup.com.ua/post/8358/

Це вже тонер - густий, насичений. На день він мені якось не заходить, використовую ввечері. В зимку використовувала разом з сироваткою з пептидами та найкращім для мене кремом цього ж бренду:

https://club.makeup.com.ua/post/5742/

В комплексі все працювало чудово. Соло цей тонер просто зволожує шкіру. Що теж непогано. Також дуже довго його вже використовую, ще один вічний тонер. Буду намагатися ці два красунчика вже добити в цьому місяці

Це дуже ріденький тонік, ще одна водичка без запаху. Купувала його на зиму, на випадок реакції шкіри на ретинол та кислоти. Реакції не було, на щастя. Зараз використовую його після пілінгів. Мені його мало. В мене шкіра схильна до сухості, тут зволоження мало. Тому після заспокійливого тонеру в мене іде мій фаворит зволоження, 3 відкрита банка...

Я його обожнюю. На якийсь час робила перерву, перевіряла чи це від нього в мене вилазять поодинокі прищі. Не від нього. Користуюся ним зранку, звечера, вдень поверх всього, якщо немає макіяжу. Короче, для моєї сухої шкіри - це склянка води. Дуже часто наношу його поверх інших активних тонерів.

останнім часом наношу спочатку тонік з вітаміном С, потім його, потім сироватку. Даю цьому підсохнути хвили 3-5, потім наношу крем. Від такої комбінації моя шкіра дійсно зволожена, і не перегружена.

Відкрила третю банку, в закачці стоїть ще одна. Це тонер, не водичка. Не такий густий, як Меді, але теж густий. Шкіра його "випиває" одрзу не лишаючи сліду.

Викорстовую кожен день зранку. Писала про нього тут:

https://club.makeup.com.ua/post/7783/

За два місяці щоденого використання пішло пів флакона. Мені від подобається. Іноді використовую в парі з попереднім тонером, іноді мені його вистачає. Дуже приємний тонер, мені від подобається. Я взагалі тонери люблю)

План на найблищий час: добити тонери від Міши та Меді Піл, і якось потрохи заспокійливий тонер. Сподіваюсь, в мене все вийде :)