Alina Litva

Догляд від Matrix

Догляд від Matrix
Догляд від Matrix

Insta Cure - лінія засобів розроблена спеціально для волосся будь-якого ступеня пошкодження механічним або термічним шляхом, дія якої спрямована на зміцнення, заповнення пористості та зменшення прояву посічених кінчиків.

Що я помітила у використанні: по-перше, волосся дуже швидко "прилипає" до голови, хоча на мені сульфатні шампуні зазвичай працюють на об'єм. По-друге, з ним у мене немає відчуття до кінця промитого волосся. Потрібно довго вимивати корінь. З цим шампунем доводилося мити голову щодня (зазвичай я мию через день). По-третє, для чутливої і проблемної шкіри голови шампунь не підійде, через деякий час з'явився свербіж.

Окремо можу виділити дуже м'який і приємний фруктовий аромат.

Ось кондиціонер чудовий, навіть не дивлячись на те, що для мене рідкуватий. Достатньо зволожує, щоб волосся під час розчісування не плуталося, розгладжує, але не обтяжує. Відмінна базова річ для вашого волосся.

Miracle Creator обіцяє поліпшити стан і зовнішній вигляд волосся всього за 60 секунд. Обіцянок рівно 20 - диво, не інакше!

Насправді, це просто хороша живильна маска. Ущільнює волосся, робить його гладким і блискучим. Після неї волосся дуже м'яке, легко розчісується, не плутається, проте ніякої важкості вона не надає. Ефект тримається рівно до наступного миття. У складі, крім олії ши і вітаміну С, магічного компонента не знайшла))

Replumping serum від Elseve щоденний зволожувальний спрей для волосся, який можна використовувати на вологому або сухому волоссі. Він надає волоссю додаткову зволоженість, не обтяжуючи (за умови контрольованого нанесення).

Використовую його, але поки не зрозуміла, наскільки він ефективний.

Кому підійдуть засоби: однозначно дівчатам із пошкодженим, освітленим волоссям, якому бракує зволоження, для інших засоби можуть бути важкуваті. Щільності волоссю не надають.