Два улюб лених консиллера для перекриття постакне.
Eveline Magical Perfection і Catrice Liquid Camouflage. До речі обидва зараз на акції 🎁.
Eveline в кольорі 02 Medium. Це вже моя третя упаковка,до цього замовляла в кольорі 01 для висвітлення під очима,але цього разу замовила в темнішому відтінку для перекриття постакне та синячків. Для цієї справи він мені сподобався більше.Перекриття легке,не сушить. У мене світла шкіра але все,що потрібно перекрити я замальовую трішки темнішим тоном ,а зверху тональним або бб. Спойлер:плям не буде😅,але натурально перекриє всі недоліки.
Catrice я завжди замовляла саме для висвітлення. Роками я брала 010 Porcellain,і він був дуже світлий,але цього року виробники щось змінили і колір став темнішим та зʼявився розовий підтон😅.
Спочатку я дуже розчарувалась,але згодом вирішила спробувати як перекриття від недоліків і він мені сподобався навіть більше ніж Eveline. Перекриття щільніше і самі постакне закриває так,що їх взагалі не помітно .
До речі раніше я завжди пробувала перекривати сліди постакне саме світлим консилером і це було дуже помітно і безрезультатно,скоріше навпаки підкреслювались такі зони. А темнішим під тон працює на ура.
Тепер залишилось знайти консилер саме для висвітлення.🙈
Коментарі (0)